Hallen - ett första personligt intryck av ditt hem

Vill du välkomna vänner, släktingar och gäster med en varaktig, härlig känsla av dig och ditt hem kan du börja med hallen. Det första intrycket vi får är ofta något som hänger sig kvar, precis som när du hälsar på en ny person genom att ta i hand.

Vi lägger oftast stor möda på att skapa trivsel och fint i hemmet men glömmer lätt entrén. Ofta är hallen ett litet utrymme och det finns ett roligt knep att skapa mer känsla av rymd och personlighet. Sätt din prägel bara genom att klä en av väggarna med en vacker och inspirerande tapet.

Vill du göra hallen ljusare eller mer karaktärsfull? Har du ett stort intresse för något? Vare sig det är naturintresse, cykling eller resor ut i världen så kan du lätt återspegla just det med en tapet.
I små hallar finns knappt en hel vägg att tapetsera. Du kan ändå få till en bra lösning genom att kombinera din tapetserade vägg med förvaring och bra klädhängare. Låt inte hörn hindra dig. Våga låta tapeten fortsätta förbi hörnet. Känslan i rummet kan helt förändras och den tapetserade väggen växer och rummets form och fokus förändras.
En liten vit hall utan tapet visar här hur rummet förändras med hjälp av tapet. Nu är det upp till dig att hitta just din välkomnande hallkänsla. Det finns ett brett sortiment och många kollektioner. Våra exempel kommer från Rebel Walls, www.rebelwalls.com. Där kan du lätt hitta olika stilar som passar dig och din idé.
Bjud in med en karaktärsfull hall!

Text: Victrix inredarna