Natur tillval

Kök Natur ger ett gediget intryck och harmonierar väl med den nordiska traditionen där olika träslag historiskt har varit ett vanligt inslag i inredningen. Luckor med träkänsla ger dig en hemtrevlig, rustik och tidlös miljö. Välj mellan en naturligt varm ton eller kanske en mer kontrastrik stil med svart inredning och ljus bänkskiva.

Fakta

Grundutförande: Den inredning som ingår i köpet av bostaden. För kök och badrum väljer du kostnadsfritt mellan de produkter som ingår i inredningsstilen Harmoni.

Tillval: Den inredning som kan väljas till mot en kostnad. För kök och badrum finns inredningsstilar som du betalar ett fast paketpris för. 


Utbud av inredningsstilar: Vilka inredningsstilar som går att välja mellan varierar från projekt till projekt. Gå in på projektsidan för den bostad du är intresserad av för att se vilket utbud av inredning som erbjuds. 

Så skapar du stilen

Kombinera sten med trä, addera underlägg i rotting och skapa kontraster med ljusa och mörka nyanser. Ge köket det lilla extra med beslag som antingen går ton i ton eller som skapar struktur och dynamik i metall i olika kulörer. För att förstärka den rustika stilen kan du komplettera med grytor i gjutjärn, köksredskap i trä och handdukar i linne. 

Ekfanér Marbodal