Tradition tillval

I detta klassiska kök med ramlucka är det enkelt att skapa ett hemtrevligt kök –  oavsett om du strävar efter ett romantiskt eller modernt uttryck. Välj mellan en exklusiv framtoning med stora marmor­mönstrade kakelplattor eller ett klassiskt uttryck med kakel i halvförbandssättning.

Fakta

Grundutförande: Den inredning som ingår i köpet av bostaden. För kök och badrum väljer du kostnadsfritt mellan de produkter som ingår i inredningsstilen Harmoni.

Tillval: Den inredning som kan väljas till mot en kostnad. För kök och badrum finns inredningsstilar som du betalar ett fast paketpris för. 


Utbud av inredningsstilar: Vilka inredningsstilar som går att välja mellan varierar från projekt till projekt. Gå in på projektsidan för den bostad du är intresserad av för att se vilket utbud av inredning som erbjuds. 

Så skapar du stilen:

Kombinera en känsla av vintage med modern inredning för att få till stilen, som kakel i halvförband, ramluckor med rejäla klassiska skärbrädor i trä. Lägg till en detalj i marmor. Kanske plockar du fram bestick och ljusstakar i silver och kombinerar med färgglada exotiska toner i grönt och gult. Eller väljer att ge köket extra karaktär med grafisk konst eller fotokonst. Här kan du låta tradition möta lekfullhet.