Sober tillval

Sober är ett smakfullt, mörkt och elegant kök och passar dig som vill uppleva en skön bistrokänsla på nära håll. Här kan du välja en elegant stil med marmormönstrat kakel och mässingshandtag, eller skapa en trendig känsla med kakel i stående sättning och med svarta handtag.

Fakta

Grundutförande: Den inredning som ingår i köpet av bostaden. För kök och badrum väljer du kostnadsfritt mellan de produkter som ingår i inredningsstilen Harmoni.

Tillval: Den inredning som kan väljas till mot en kostnad. För kök och badrum finns inredningsstilar som du betalar ett fast paketpris för. 


Utbud av inredningsstilar: Vilka inredningsstilar som går att välja mellan varierar från projekt till projekt. Gå in på projektsidan för den bostad du är intresserad av för att se vilket utbud av inredning som erbjuds. 

Så skapar du stilen:

Sober är en lyxig stil med exklusiv känsla. Värme skapar du genom att addera ting med tyngd, såsom material i trä, skinn, keramik och sten. Sirliga snittbuketter och skira glas kan ge en lätthet i den annars mörka stilen. Här skapas kontraster och du kan leka med färger som blått och brända orange toner.