Harmoni grundutförande

Harmoni är ett stilrent kök format efter enkla, raka linjer. Den vita eller grå basen är tillåtande och ger dig möjlighet att skapa ett personligt kök med utvalda inrednings­detaljer i dina egna favoritfärger.

Fakta

Grundutförande: Den inredning som ingår i köpet av bostaden. För kök och badrum väljer du kostnadsfritt mellan de produkter som ingår i inredningsstilen Harmoni.

Tillval: Den inredning som kan väljas till mot en kostnad. För kök och badrum finns inredningsstilar som du betalar ett fast paketpris för. 


Utbud av inredningsstilar: Vilka inredningsstilar som går att välja mellan varierar från projekt till projekt. Gå in på projektsidan för den bostad du är intresserad av för att se vilket utbud av inredning som erbjuds. 

Så skapar du stilen:

Harmoni står för klassisk tidlös inredning med moderna förtoner som går att anpassa efter din stil. Med stora kakelplattor skapar du ett modernt uttryck medan ett kakel i halvförbandssättning ger ett mer klassiskt uttryck. Kombinera kökets enkla raka linjer med mjuka klassiska mönster, en ullmatta och kanske en böljande lampa. Skapa en inbjudande känsla med vackert porslin och stärkta bomullsservetter. Fräscht, enkelt och rent.

 Grey Sonoma Oak Vedum
Krom ø 28 mm Svedbergs
Granit skiffer ljus Vedum