Filmer om Brf Viva

Brf Viva är ett resultat av många års forskning kring hur vi kan bygga, bo och leva och samtidigt ta hänsyn till miljön. Som boende här har du alla ingredienser du behöver för att förgylla livet – utan att tumma på resurserna. Upplev utsikten, grönskan, centrum och alla plus med att bo på Dr Allards gata i Guldheden.

Brf Viva växer fram

Husen är ett resultat av många års forskning kring hur vi kan bygga, bo och leva så hållbart som möjligt. Upplev utsikten, grönskan, närheten till centrum och alla plus med att bo i Brf Viva på Dr Allards gata i Guldheden.

Utsikten från Brf Viva

Upplev utsikten, grönskan, centrum och alla plus med att bo på Dr Allards gata i Guldheden. Brf Viva är ett resultat av många års forskning kring hur vi kan bygga, bo och leva så hållbart som möjligt.

Skapandet av Brf Viva

Bostadsrättsföreningen Viva i Göteborg är ett resultat av många års forskning kring hur vi kan bygga, bo och leva så hållbart som möjligt. Här har du alla ingredienser du behöver för att förgylla livet – utan att tumma på resurserna.

Betongen som minskar CO2-utsläppen

Vid byggnationen av Brf Viva på Guldheden i Göteborg användes en unik form av betong som minskar CO2 utsläppen med hela 30%!