Stabila grunder för livets under

I över 80 år har vi byggt och förvaltat fastigheter över hela Sverige. Trygga, härliga hem och lokaler med plats för äventyr, fest, drömmar, rabalder, överraskningar och spänning. För allt det som gör livet större och roligare.

I vår värld är det inget konstigt att man tycker det känns som en toppenidé att låta barnen tatuera ens ansikte på barnkalaset. Eller att svinga runt i en takfläkt på bostadsrättsföreningens styrelsemöte.
När man bor i ett riktigt tryggt hem och har en fastighetsförvaltare som tar ett helhetsansvar för bostadsrättsföreningen, då kan man känna sig fri och leva fullt ut.

Det är vad vi kallar stabila grunder för livets under.

" I vår bransch har kunderna svårt att skilja olika bolag och varumärken från varandra - även om erbjudandena faktiskt skiljer sig åt. Därför har vi skapat ett underhållande och minnesvärt koncept som ökar alla chanser att uppmärksamma, tycka om och inte minst minnas både budskapet och vem det var som sa det. Riksbyggen är en långsiktig och trygg aktör som kommer att finnas kvar även i framtiden. Det är viktigt att även i tuffa tider hålla i och hålla ut för att upprätthålla vår starka position."

Annika Bagge, marknadschef

Läs vårt pressmeddelande här

Barnkalaset


Brf-mötet

 

Bilder