Renovera tvättstuga i bostadsrättsförening

Behöver ni uppgradera tvättmaskiner och torktumlare? Tvättstugerenovering är ofta något man gör i samband med ett större stambyte. Men självklart kan tvättstugan ha gjort sitt innan stammarna behöver bytas.

Skicka en intresseförfrågan

Installationer i en fastighet behöver emellanåt underhållas och uppdateras för att uppnå gällande standard, även ur miljösynpunkt. Vi kan ge er ett fast pris och fem års garanti

Intresseförfrågan

Varför renovera tvättstugan?

Få saker i ett bostadshus används så flitigt som tvättstugan. Ofta är tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp igång större delen av dygnets vakna timmar. Förr eller senare måste de därför bytas ut. Då är ett bra läge att ta ett större grepp på tvättstugan. Ett grepp som brukar vara uppskattat inte bara av de boende i huset, utan även av miljön.

Mycket har hänt på miljö- och energiområdet inom tvättstugeutrustning under de senaste åren. Mindre vatten- och energianvändning och minskad användning av tvättmedel med självdoserande maskiner är bättre för miljön.

För de boende ökar bekvämlighet genom att de kan boka sina tvättider via sin mobiltelefon istället för att behöva gå ner till tvättstugan för att boka tid.

Andra åtgärder som är bra att göra samtidigt

Tvättstugerenovering är precis som badrumsrenovering något man ofta gör i samband med ett större stambyte. Men självklart kan tvättstugan ha gjort sitt innan stammarna har det och oavsett är det bra att fundera på ambitionsnivån för renoveringen:

  • Byta ut vitvarorna: tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.
  • Byta ut alla ytskikt: nytt kakel, golv och ommålning av väggar. Kanske även nytt akustiktak.
  • Ny, effektivare och mer miljövänlig ventilationslösning och eventuellt nya eldragningar.
  • Ersätta traditionella bokningslistan med ett digitalt bokningssystem som gör det möjligt att boka sin tvättid via internet eller vid en bokningsstation i tvättstugan.

Det är er ambitionsnivå och budget som avgör hur omfattande arbetet blir.

 

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig!

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas