Sinne tillval

Inspirerad av både japansk och skandinavisk stil ger badrummet Sinne dig en lugn och avkopplande spakänsla. Sinne är ett badrum som hämtar sin inspiration från naturen. Med kakel och klinker i samma färg och utförande på vägg och golv skapas ett badrum som är mjukt och tillåtande.

Fakta

Grundutförande: Den inredning som ingår i köpet av bostaden. För kök och badrum väljer du kostnadsfritt mellan de produkter som ingår i inredningsstilen Harmoni.

Tillval: Den inredning som kan väljas till mot en kostnad. För kök och badrum finns inredningsstilar som du betalar ett fast paketpris för. 


Utbud av inredningsstilar: Vilka inredningsstilar som går att välja mellan varierar från projekt till projekt. Gå in på projektsidan för den bostad du är intresserad av för att se vilket utbud av inredning som erbjuds. 

Så skapar du stilen:

Sinne badrum för tankarna till en spa med mixen av japansk och skandinavisk estetik. Här inreder du i naturnyanser och mjuka kulörer, gärna material med taktil känsla som sten, trä, rotting och inslag från naturen. En enkel kvist från olivträdet och tända ljuslyktor ger en avkopplande känsla. Här kan du blanda mjuka pasteller med trädetaljer och välja lena tvålar och andra detaljer från naturen.

Sand kommod med tvättställ i porslin. Två lådor med lådinredning. Svedbergs