Karaktär tillval

Stilen Karaktär har en kontrasterande grund i svart och vitt och ger dig en känsla av att ha checkat in på ett anrikt hotell. Badrummet Karaktär är klassiskt, tidlöst och ger ett själv­säkert intryck, oavsett om du väljer ett schackrutigt golv eller ett svart golv som skapar kontrast mot de vita väggarna.

Fakta

Grundutförande: Den inredning som ingår i köpet av bostaden. För kök och badrum väljer du kostnadsfritt mellan de produkter som ingår i inredningsstilen Harmoni.

Tillval: Den inredning som kan väljas till mot en kostnad. För kök och badrum finns inredningsstilar som du betalar ett fast paketpris för. 


Utbud av inredningsstilar: Vilka inredningsstilar som går att välja mellan varierar från projekt till projekt. Gå in på projektsidan för den bostad du är intresserad av för att se vilket utbud av inredning som erbjuds. 

Så skapar du stilen:

Här lyfter du stilen ytterligare genom att lägga till detaljer i svart, silver eller mässing. Med en fluffig morgonrock i mörk­grön sammet, kritvita tjocka handdukar och en vacker parfymflaska får du till sist den riktiga hotellkänslan. Lägg gärna till tvålpumpar i brunt glas och en vacker orkidé blir pricken över i:et.

Spegel svart ink LED-ljuskant