Känsla tillval

I det här badrummet är det de jordnära färgerna som dominerar. Ton i ton gör att rummet känns avskalat och avslappnat. Känsla är ett badrum för dig som söker ett taktilt och stilsäkert badrum. Här blandas enkla raka linjer med mjuka former. Välj mellan en ljus ton från naturen eller en djärvare stil i svart.

Fakta

Grundutförande: Den inredning som ingår i köpet av bostaden. För kök och badrum väljer du kostnadsfritt mellan de produkter som ingår i inredningsstilen Harmoni.

Tillval: Den inredning som kan väljas till mot en kostnad. För kök och badrum finns inredningsstilar som du betalar ett fast paketpris för. 


Utbud av inredningsstilar: Vilka inredningsstilar som går att välja mellan varierar från projekt till projekt. Gå in på projektsidan för den bostad du är intresserad av för att se vilket utbud av inredning som erbjuds. 

Så skapar du stilen:

Förhöj stilen med lyxiga tvålar och ljusa hand­dukar i finaste frotté. Med olika strukturer och material gör du rummet spännande och till en skön plats att landa på efter en lång dag. För extra känsla addera en urna i lergods med trollhasselkvistar som för in naturen.

Blond ek kommod Svedbergs
Blond ek lucka väggskåp Svedbergs
Anthracite Jura Slate Svedbergs
Blond ek spegelskåp Svedbergs
Blond ek spegelskåp Svedbergs