Elegant tillval

Detta eleganta badrum är stramt och form­säkert, ton i ton i färgskala mellan mörka kommoder och marmormönstrat kakel. Elegant är en stil som ger dig en känsla av lyx. Det flärdfulla kaklet och klinkern ger en fin helhetskänsla och här kan du mixa med inredningsdetaljer i mässing eller silver för att ytterligare förhöja stilen.

Fakta

Grundutförande: Den inredning som ingår i köpet av bostaden. För kök och badrum väljer du kostnadsfritt mellan de produkter som ingår i inredningsstilen Harmoni.

Tillval: Den inredning som kan väljas till mot en kostnad. För kök och badrum finns inredningsstilar som du betalar ett fast paketpris för. 


Utbud av inredningsstilar: Vilka inredningsstilar som går att välja mellan varierar från projekt till projekt. Gå in på projektsidan för den bostad du är intresserad av för att se vilket utbud av inredning som erbjuds. 

Så skapar du stilen:

Elegant badrumsstil bygger på exklusiva material med en påkostad finish, du skapar stilen genom att kombinera lyxig marmor med gedigen mässing. Färgskalan går i midnattsblått eller antracitgrå. Du stylar med detaljer som tvålpumpar i glas och mässing, generöst fluffiga handdukar och vackra snittblommor. Med en vacker ljuslykta och lite musik från en högtalare kommer badrummet att bli mid­dagsbjudningens samtalsämne. Passa på att imponera!

Spegel 800 mm inkl LED-ljuskant Svedbergs
havsblå kommod med tvättställ i porslin. Två lådor med lådinredning. Svedbergs
Mässing  ø 28 mm Svedbergs