Harmoni grundutförande

Harmoni är ett badrum i en vacker och tidlös design där sobra färger får badrummet att kännas enkelt, rent och fräscht. De  neutrala färgerna i badrummet håller stilen under en lång tid. Med en vit eller grå bas blir det enkelt att sätta din egen prägel på badrummet.

Fakta

Grundutförande: Den inredning som ingår i köpet av bostaden. För kök och badrum väljer du kostnadsfritt mellan de produkter som ingår i inredningsstilen Harmoni.

Tillval: Den inredning som kan väljas till mot en kostnad. För kök och badrum finns inredningsstilar som du betalar ett fast paketpris för. 


Utbud av inredningsstilar: Vilka inredningsstilar som går att välja mellan varierar från projekt till projekt. Gå in på projektsidan för den bostad du är intresserad av för att se vilket utbud av inredning som erbjuds. 

Så skapar du stilen:

Dekorera med utvalda glasburkar, flaskor och tvålar i dina egna favoritfärger och tillsätt handdukar i härlig mjuk frotté eller med våfflad struktur. Med material som trä, korg och rotting mjukar du upp badrummet ytterligare. 

Vit kommod med tvättställ i porslin. Två lådor med lådinredning. Svedbergs
Krom c/c 128 mm Svedbergs
Grey Bardolino Oak Svedbergs
Hög spegel med LED-belysning