Välkommen in

Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål.

Tillsammans är vi starka  

Det är gemenskap som präglar vår kooperativa verksamhet. Gemenskapen som står för delaktighet, inkluderande och stimulerande samarbeten med våra partner, kunder, kollegor och inte minst mellan bra ledare och nyfikna medarbetare – där allas kompetens och personlighet är viktig.

Vi delar ett långsiktigt engagemang 

Våra värderingar är vår trogna och långsiktiga kompass, även då det gäller oss som arbetsplats och arbetsgivare. För oss är det viktigt med mångfald och olikheter, men samtidigt lika viktigt att vi tillsammans strävar mot samma mål – och en hållbar samhällsutveckling.

Din personliga utveckling går hand i hand med företagets  

Hos oss har du möjlighet att utvecklas så att du kan växa där du är eller i en annan roll. Vår breda och rikstäckande verksamhet och vår syn på kompetensutveckling gör detta möjligt för dig – för utvecklas du, så utvecklas även vi som företag.

Vi ger dig möjlighet att testa och utveckla nya idéer

Som en initiativrik aktör i vår bransch erbjuder vi en spännande arbetsplats. Du som medarbetare är delaktig i det stora, men även på din personliga nivå har du möjligheter att använda din kreativitet. Kort sagt: vi skapar rum för dig att tänka nytt och tänka längre. 

Vi vill att du ska ha balans i livet och må bra  

Hos oss får du möjlighet att arbeta självständigt och ansvara för din egen tid, för oberoende var du är i livet vill vi ge dig utrymme att få ihop livspusslet och hitta balans i vardagen. Oavsett dina ambitioner och drömmar, så är det viktigast för oss att du trivs och mår bra både på och utanför jobbet.

Jobba hos oss