Lugn tillvalsstil

Ett trivsamt kök med mjuka dova färger hämtade från naturen ger dig en rofylld miljö. De släta ytorna ger en lugn bak­grund till mat, köksredskap och personliga inredningsdetaljer.

Fakta

Grundutförande: Den inredning som ingår i köpet av bostaden. För kök och badrum väljer du kostnadsfritt mellan de produkter som ingår i inredningsstilen Harmoni.

Tillval: Den inredning som kan väljas till mot en kostnad. För kök och badrum finns inredningsstilar som du betalar ett fast paketpris för. 


Utbud av inredningsstilar: Vilka inredningsstilar som går att välja mellan varierar från projekt till projekt. Gå in på projektsidan för den bostad du är intresserad av för att se vilket utbud av inredning som erbjuds. 

Så skapar du stilen:

Välj naturens nyanser - sand, gran, metall. Kombinera gärna med detaljer vars former inspireras av naturen - snäckskal, kalkstensmönstrat och addera keramik. Förstärk stilen genom att plocka in växter i grågrön nyans, som rosmarin eller olivträd, komplettera gärna med detaljer i sten, glas, trä och linne.