Bygga miljöhus för återvinning

Vill ni ersätta det gamla soprummet med ett modernt miljöhus? Att ersätta soprum med ett modernt och fräscht miljöhus är ett bra sätt för er bostadsrättsförening att bidra till ett mer hållbart samhälle.

Skicka en intresseförfrågan

En bostadsrättsförening kan bidra till ett hållbarare samhälle genom att underlätta för de boende att ta hand om sitt avfall. Vi ger er fast pris och fem års garanti.

Intresseförfrågan

Varför bygga ett miljöhus?

Undersökningar visar att ju mer de boendes sopsortering och källsortering underlättas, desto noggrannare blir den gjord. Med en återvinningsstation blir inte bara de boende bättre på sopsortering, utan det ökar också miljöengagemanget i stort.

Att gå till nya, fräscha lokaler som dessutom är väl upplysta och ordentligt skyltade om var man ska slänga vad, är en betydligt trevligare, och miljövänligare, upplevelse än att gå till gamla, slitna soprum där allt hamnar i samma sopbehållare.

Vad kan vi göra för ett bidra till ett mer hållbart samhälle? En sak som en bostadsrättsförening kan bidra med är att göra det lättare för de boende att ta hand om sitt avfall.

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig!

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas