Takvåningen Kanalpromenaden inredd av Marie Olsson Nylander

Riksbyggen bad Marie Olsson Nylander inreda takvåningen på Malmös bästa läge med utsikt över Citadellskajen för att visa att nyproduktion kan inredas med personlighet. Marie Olsson Nylander har inrett lägenheten med karaktärsfull vintage och jordiga färger för att skapa värme och kontraster.

Riksbyggen anlitade Marie Olsson Nylander för att inreda den härliga takvåningen i Malmö med tanken att visa att en nyproducerad lägenhet kan se ut på olika sätt beroende på vem som bor i den.  Riksbyggen bygger bostäder för alla, och därför vill vi visa i vår styling att en bostad får karaktär och egen stil beroende på vem som inreder den. Vi vill inspirera boende och köpare till att inreda personligt och på så sätt visa potentialen i nyproduktion.

Kanalpromenaden kok.jpg

I den här nyproducerade lägenheten har Marie huvudsakligen använt vintageföremål i inredningen för att skapa kontrast mot de nya byggmaterialen. Stora tavlor och mattor har använts för att rama in och ge en lugn känsla. Genom att använda olika texturer som ull, sammet, glas, gammal keramik och kombinera dessa med jordiga färger mot exempelvis en ny bänkskiva har Marie gjort att lägenheten känns ombonad och mysig.

vardagsrum kanalpromenaden_(ändrad).jpg

-Jag gillar att inreda så att det blir ett drama - ett utropstecken, för att skapa en effekt och locka in i lägenheten. För att skapa karaktär i de små rummen valde jag att tapetsera och måla dem. Mitt tips till den som köper nyproduktion är att satsa på att blanda strukturer och texturer, säger Marie Olsson Nylander.

Brf Kanlpromenaden kontor 1920 x 1080_(ändrad).jpg

Takvåningen i Malmö är 125 kvm och har tre sovrum och två badrum. Här njuter du både morgon- och kvällssol på de två terasserna med utsikt över bland annat Citadellskajen.

Kanalpromenaden matbord

Se lägenheten och inspireras av bilderna här: