Alla våra lägenheter

Letar du efter din nästa lägenhet? Då har du kommit rätt! På Riksbyggen har vi både lägenheter att hyra och köpa. Här kan du se de områden där vi har både hyreslägenheter och  nybyggda bostadsrätter till salu.

Hitta rätt lägenhet med Riksbyggen

Att hitta rätt lägenhet är inte alltid lätt. Man vill gärna ha en välplanerad planlösning, rätt ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter. Att boendet har bra förbindelser och ett attraktivt läge är också viktigt för att långsiktigt trivas i sitt hem. Detta har vi självklart tagit i beaktning när vi producerat våra lägenheter.


Hållbara lägenheter

Vi arbetar och utvecklar vår verksamhet ständigt för att minska vår miljöpåverkan. Våra nyproduktioner på hus om tre eller fler våningar miljöcertifieras, och även befintliga bostäder som kräver om- eller tillbyggnad miljöcertifieras enligt Miljöbyggnad (ett svenskt system för miljöcertifiering av byggnader). Att skapa mer hållbara boendemiljöer är en viktig fråga för oss, här kan du läsa mer om hur vi miljöcertifierar våra bostäder.


Vi har hjälpt svenskar hitta rätt lägenhet sen 40-talet

Vi har sedan 1940-talet jobbat för att skapa bra boenden för alla. 40-talet präglades av en bostadsbrist och skamlösa hyror, vilket var startskottet för Riksbyggen. Sedan dess har vi byggt lägenheter och bostäder i hela Sverige, med målet att skapa bostäder med skäliga hyror. Här kan du läsa mer om Riksbyggens historia

Upp