Lägenheter i Hyllie

Hos Riksbyggen hittar du lägenheter i Hyllie i västra Malmö, både hyresrätter och bostadsrätter. 

Bostäder i Hyllie

Nedan kan du intresseanmäla för Riksbyggen hyresrätter eller bostadsrätter i Hyllie. Gör en anmälan redan idag och få löpande information om vad som händer.

Bo i Hyllie

Hyllie är en stadsdel i västra Malmö, med en befolkningsmängd på cirka 36 000 personer. Hyllie binder ihop staden Malmö med den skånska slätten, och är på så vis en stadsdel både för dig som gillar liv och rörelse, och dig som föredrar lugnet. Historiskt har Hyllie till stor del bestått av åkermark, men är idag en blomstrande stadsdel med stort klimatfokus.

Hyllie är Malmös största utbyggnadsområde, där flera bostadsprojekt är planerade och under produktion, bland annat ett helt nytt centrumområde, sporthall och högstadieskola. Hyllie ligger perfekt beläget för dig som ofta är på resande fot och pendlar mycket. Endast 12 minuter bort ligger Kastrups flygplats. I Hyllie hittar du även Hyllie station, varifrån du kan åka vidare till Danmark över Öresundsbron. Hyllie Stationstorg erbjuder flera kommunikationsmöjligheter via både busslinjer och tåg. Från Stationstorget till Malmö centralstation med tåg tar det endast sju minuter, och till Köpenhamn tar det knappt en halvtimme.

Områden och lägenheter i Hyllie

Hyresrätter i Hyllie

Letar du efter en lägenhet att hyra i Hyllie? Riksbyggen erbjuder flera moderna och attraktiva lägenheter i kvarteret Frigg 1. Storleken på lägenheterna varierar, från två till fyra rum och kök. Området är naturnära, med många parker och grönområden i närheten. Här kan du läsa mer om våra lägenheter i Frigg 1.