Lägenheter i Hyllie

Hos Riksbyggen hittar du lägenheter i Hyllie, både hyresrätter och bostadsrätter. Hyllie är är en stadsdel i västra Malmö.

Bostäder i Hyllie

Nedan kan du intresseanmäla för Riksbyggen hyresrätter eller bostadsrätter i Hyllie. Gör en anmälan redan idag och få löpande information om vad som händer.

Bo i Hyllie

Hyllie är en stadsdel i västra Malmö, med en befolkningsmängd på ca 36 000 personer. Hyllie binder ihop staden Malmö med den skånska slätten, och är på så vis en stad både för dig som gillar mycket liv och rörelse, och dig som föredrar lugnet. Stadsdelen har historiskt till stor del bestått av åkermark, men är idag en blomstrande stadsdel med stort klimatfokus

Hyllie är Malmös största utbyggnadsområde, där flera projekt är planerade och under produktion, bland annat ett helt nytt centrumområde, sporthall och högstadieskola som ska stå klara till höstterminen 2025. Hyllie ligger perfekt beläget för dig som ofta är på resande fot och pendlar mycket. Endast 12 minuter från stadsdelen ligger Kastrups flygplats. I Hyllie hittar du även Hyllie station, varifrån du kan åka vidare till Danmark över Öresundsbron. Hyllie Stationstorg erbjuder flera kommunikationsmöjligheter via både busslinjer och tåg. Från Stationstorget till Malmö centralstation med tåg tar det endast 7 minuter, och till Köpenhamn tar det knappt en halvtimme.

Områden och lägenheter i Hyllie

Hyresrätter i Hyllie

Letar du efter en lägenhet att hyra i Hyllie? Riksbyggen erbjuder flera moderna och attraktiva lägenheter i kvarteret Frigg 1. Storleken på lägenheterna varierar, från två till fyra rum och kök. Området är naturnära, med många parker och grönområden i närheten. Här kan du läsa mer om våra lägenheter i Frigg 1!

Bostadsrätter i Hyllie

I Brf Nära i Hyllie erbjuder Riksbyggen flera moderna bostadsrätter. Här hittar du både mindre charmiga lägenheter, till större townhouses om upp till 7 rum och kök med flera plan samt vindsvåningar. Townhouses i Hyllie är stadsradhus, bostäder med villakänsla i ett lägenhetsformat. Brf Nära har ett stort hållbarhetstänk, med både cykelpooler för elcyklar och bilpooler. Du hittar även ett orangeri, fågelholkar, fågelbad och insektshotell. Här kan du läsa mer om våra bostadsrätter i Brf Nära!