Lägenheter i Norrköping

Hos Riksbyggen hittar du flera lägenheter i Norrköping, både hyresrätter och bostadsrätter.

Bostäder i Norrköping

Nedan kan du intresseanmäla för Riksbyggens hyresrätter eller bostadsrätter i Norrköping. Gör en anmälan redan idag och få löpande information om vad som händer.

Bo i Norrköping

Norrköping ligger i Östergötlands hjärta, med en befolkningsmängd på cirka 145 000 invånare. Staden erbjuder mycket liv och rörelse, men även närhet till lugnet och naturen. Staden är känd för sina vackra gamla byggnader och rika kulturliv. Genom Norrköping forsar strömmen med fina parker och promenadstråk bara ett stenkast bort.

Staden erbjuder ett rikt näringsliv, där de större branscherna är vård och omsorg, tillverkning, handel och utbildning. Det finns ett brett utbud av utbildningar för eftergymnasiala studier. Linköping Universitet har ett campus i centrala Norrköping i det så kallade Industrilandskapet precis vid Motala ström. Här kan du studera allt från vård, kommunikation eller civilingenjörsutbildningar.

Norrköping har en välplanerad kollektivtrafik bestående av pendeltåg, spårvagn och buss. Det är även en cykelvänlig stad med fina cykelvägar och utställda cykelpumpar, ställ och cykelboxar. I Norrköping hittar du också Norrköping Airport, som flyger både inrikes och utrikes. Flygplatsen är Sveriges äldsta flygplats för trafikflyg, och är idag landets fjärde största flygplats för charterresor.

Områden och lägenheter i Norrköping

Hyresrätter i Norrköping

I området Nya Parken allé finns 266 lägenheter att hyra. Lägenheterna har 2-4 rum och kök, fördelade på en boarea mellan 46-94 kvadratmeter. Lägenheterna har byggts med ett stort fokus på energieffektivitet och hållbarhet. Här kan du läsa mer om hyreslägenheterna i Nya Parken och

Bostadsrätter i Norrköping

Brf Kronomagasinet

I Brf Kronomagasinet erbjuder vi 46 lägenheter om 1-5 rum på 28-145 kvadratmeter. Föreningen ligger i den nya stadsdelen Inre Hamnen, med vilsamma innergårdar med mycket grönska. Det finns även en gemensam lokal att hyra för festliga sammankomster och ett utekök att umgås vid på takterrassen. Lägenheterna har byggts med fokus på hållbarhet, och har bland annat solceller, bil- och cykelpool, laddstolpar och solceller. Här kan du anmäla intresse för en lägenhet i Brf Kronomagasinet.

Kommande bostadsprojekt i Norrköping

I Norrköpings nedlagda fängelse från 1700-talet kommer vi på Riksbyggen erbjuda 50 lägenheter. Bostäderna kommer ligga i en helt unik byggnad med ett vackert läge precis vid Motala ström. Lägenheterna ligger just nu i planeringsfasen, men du kan redan nu anmäla intresse och få uppdateringar och ta del av våra nyhetsbrev.