Nytt, lägre pris
Nytt, lägre pris

Brf Kronomagasinet

1 195 000–10 995 000 kr
Anmäl intresse

Gör din bästa bostadsaffär och flytta in redan i höst! Nu har vi nya, lägre priser på våra bostadsrätter i Inre hamnen. Vi erbjuder 46 bostadsrätter om 1-5 rum och kök.

Fakta

Pris 1 195 000– 10 995 000 kr
Rum 1–5 rum och kök
Boarea 28–145 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

3 133–11 403 kr/mån
Våningar 3–7
Lägenheter 46
Status Försäljning pågår

Välkommen på Öppen visning

Torsdag 27 juni klockan 16-18 har vi Öppen visning och du får möjlighet att titta i flera olika lägenhetstyper. Tillsammans med våra mäklare visar och berättar vi om bostäderna och Brf Kronomagasinet. Hitta din drömbostad i Inre hamnen!

Tid: 27 juni, kl 16-18
Adress: Saltängsgatan 98
Parkering finns längs med Norra Promenaden.
Ingen anmälan behövs.
Hoppas vi ses!

Visningar

Visningar

Torsdag 27 juni kl. 16:00-18:00

Varmt välkommen på Öppen visning! Du får möjlighet att titta i flera olika lägenhetstyper. Tillsammans med våra mäklare visar och berättar vi om bostäderna och Brf Kronomagasinet. Adress: Saltängsgatan 98.

Tisdag 2 juli kl. 16:00-17:00

Varmt välkommen till vår nya visningslägenhet på Saltängsgatan 98 i Inre hamnen. Vår mäklare finns på plats och berättar om lägenheterna och Brf Kronomagasinet.

Planering pågår
Byggstart
November 2022
Säljstart
Augusti 2023
Upplåtelse
Kv. 2 2024
Inflyttningsklart
Höst 2024

Bostadsrätter i Inre hamnen, Norrköping

I Inre hamnen bygger vi 46 bostäder om 1-5 rum och kök. Från små, yteffektiva lägenheter till stora, representativa stadsradhus för hela familjen.  Vi blandar trä och en varierad tegelfasad för att låta husen smälta in i den gamla hamnens industriella själ.  

Du behöver inte välja mellan hus eller lägenhet. De flesta av våra bostäder har en solig balkong, terrass eller uteplats. Fördelen är att du slipper allt underhåll som ett hus innebär. Och skulle du sakna trädgårdsarbetet är det bara att besöka växthuset och odlingarna på taket.

Hyrköp - ett bostadskoncept för unga

Vi vill underlätta för dig som är ung att köpa en bostad. Riksbyggens modell Hyrköp vänder sig till dig mellan 18 och 35 år och innebär att du kan hyra en bostad med möjlighet att köpa den inom fyra år. Här kan du läsa mer om hur Hyrköp fungerar.

Två lägenheter av Brf Kronomagasinets 46 bostäder erbjuds genom hyrköp. Information om dessa två lägenheter, samt länk till ansökningsblankett, har skickats ut via e-post under maj 2024 till alla som anmält intresse till Brf Kronomagsinet.

Grönska och återhämtning

På den rofyllda innergården finns rum för både möten och vila. Svalka dig under pergolan med klätterväxter som ger skugga och sedan klättrar vidare upp längs loftgångsbalkongerna. Här planerar vi även för insektshotell, fågelholkar och fågelbad för att ge stadens allra minsta invånare någonstans att bo.

På taket hittar du bostadsrättsföreningens gemensamma terrass i soligt söderläge, som ligger vänd mot parken. Här har du det grönskande orangeriet där du kan njuta av livet och en fika – året om. Varför inte bjuda in vännerna på ett kalas i den bokningsbara gemensamhetslokalen och duka upp en härlig plockbuffé på köksön. Eller laga mat tillsammans vid uteköket på takterrassen. Efteråt stannar såklart vännerna över i föreningens lilla hotellrum, som kan bokas mot en mindre kostnad.

Med cykeln i fokus

Vi tror på hållbarhet. I både stort och smått. Fastigheten är klimatneutral, vilket betyder att elen kommer från förnyelsebara källor i form av vindkraft och solceller. Och med cykelpoolen och föreningens cykelverkstad är det lätt att trampa för ett grönare Norrköping varje dag.

I markplan har vi placerat den rymliga cykelverkstaden. Med stora,  ljusa fönster mot den mysiga gränden. Det blir varken enklare eller tryggare att ta hand om cykeln hemma än så här.

Nio byggaktörer – 3 000 bostäder

Brf Kronomagasinet ingår i det stora projektet Inre hamnen. Tillsammans med åtta andra bygg- och bostadsföretag och Norrköpings kommun är Riksbyggen med och skapar en ny stadsdel med cirka 3000 bostäder. Visionen är att skapa en färgstark mosaik av människor, stadskajer och cityliv, som lyfter Norrköping till en ny, internationell nivå.

Tre projekt med bostäder i Norrköping

I Inre hamnen planerar vi att bygga bostadsrätter i tre etapper. Även om det är för tidigt att ha alla detaljer färdiga, så siktar vi på en bred målgrupp. Det unga paret som skaffar sin första bostad, barnfamiljen som behöver mer plats och det äldre paret som just sålt villan.

Vi planerar för balkonger, uteplatser och takterrasser. Gemensamhetslokaler för föreningsmöten och fester. Övernattningslägenheter för vänner på besök.

I den nya stadsdelen planeras det även för skolor, kontor, utegym, affärer, restauranger och kaféer. 

Följ utvecklingen av Inre Hamnen i Norrköping

Du kan följa utvecklingen av Inre hamnen både på Norrköpings kommuns hemsida och via webbkameran här:

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller
 • Bil- och cykelpool, samt laddstolpar
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller
 • Bil- och cykelpool, samt laddstolpar
Om vårt hållbarhetsarbete
Bostadsväljaren

Se huset och de kommande bostäderna

I bostadsväljaren kan du titta på huset och hitta din favoritlägenhet.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Livet vid vattnet

Norrköpings nyaste stadsdel är en plats att längta till. Strosa längs vattnet i kvällssolen, läs en bok under trädet i en av parkerna, ta en glass på torget eller hyr en kajak och kryssa dig fram genom kanalerna. Med attraktivt läge vid vattnet och på gångavstånd till dagens och morgondagens resecentrum växer en ny del av innerstaden fram i Norrköping. Här planeras för badplatser, småbåtshamn och nya kanaler kommer att sträcka sig in i området och ge en skön vattenkontakt i stadsdelen.

Här finns restauranger och kaféer som gör kvarteren levande även framåt kvällen. En bit norr om stadsdelen öppnas anrika Johannisborg slottsruin upp för konserter och fritidsaktiviteter. Och är du på resande fot tar det bara några minuter tills du är på resecentrum eller ute på motorvägen.

Läs mer om den attraktiva nya stadsdelen Inre hamnen på Hemnet.

Anmäl intresse till Brf Kronomagasinet

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Alexander Bergh

Alexander Bergh

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Jens Jörheden

Jens Jörheden

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp