Lägenheter i Nässjö

Hos Riksbyggen hittar du flera lägenheter i Nässjö, både hyresrätter och bostadsrätter.

Bostäder i Nässjö

Nedan kan du intresseanmäla för Riksbyggens hyreslägenheter eller bostadsrätter i Nässjö. Gör en anmälan redan idag och få löpande information om vad som händer.

Bo i Nässjö

Nässjö är en tätort i Nässjö kommun i Jönköpings län, och har en befolkningsmängd på cirka 17 000 invånare. Hela kommunen innefattar cirka 31 000 invånare. Från Nässjö har du väldigt nära till Jönköping, som har bra förbindelser för att ta sig vidare ut i landet eller världen. Utöver Jönköping har du även nära till mindre orter som Vetlanda, Vimmerby eller Sävsjö från Nässjö.

Nässjö är en stad som passar såväl småbarnsfamiljer som ungdomar eller seniorer. Staden har ett rikt kulturliv, med många olika föreningar, evenemang och tillställningar för den intresserade. Bland det rika föreningslivet är det många föreningar som erbjuder olika typer av mötesplatser, såsom språkcaféer eller läxhjälp.

Nässjö kulturhus innefattar både ett bibliotek, konsthall, konferensrum och olika typer av evenemang som anordnas.

För den som trivs att bo naturnära, men samtidigt gillar att ha nära till större städer, passar Nässjö perfekt.

Områden och lägenheter i Nässjö

Hyresrätter i Nässjö

I naturnära Alsberg erbjuder Riksbyggen 28 lägenheter om 1-3 rum och kök. Alsberg är ett tryggt område att bo i, nära till både matbutiker, skola och förskola. En cykeltur bort hittar du citykärnan och resecentrum. Här kan du läsa mer om hyreslägenheterna i Nässjö. Alsberg är ett av de senaste bostadsområdena i Nässjö. Ett vackert och mysigt område där mindre hus blandas med hyres- och bostadsrätter.

Kommande bostadsprojekt i Nässjö

Kvarteret Ärlan

I Kvarteret Ärlan planeras för 80 bostadsrätter. Ärlan har både nära till butiker, vatten och ligger i Centrala Nässjö. Det tar endast några minuter att promenera till Nässjö Central från Kvarteret Ärlan.

Kvarteret Prästkragen

Kvarteret Prästkragen ligger i natursköna Forserum på Sjöbovägen 8-17. Totalt kommer 40 nyproducerade lägenheter stå klara att uthyrning. Lägenheterna kommer vara mellan 1-3 rum och kök. Här kan du läsa mer om lägenheterna att hyra i Kvarteret Prästkragen.