Lägenheter i Vallentuna

Hos Riksbyggen hittar du flera lägenheter i Vallentuna, både hyresrätter och bostadsrätter.

Bostäder i Vallentuna

Nedan kan du intresseanmäla för Riksbyggen hyresrätter eller bostadsrätter i Vallentuna. Gör en anmälan redan idag och få löpande information om vad som händer.

Bo i Vallentuna

Vallentuna är en naturnära tätort som sträcker sig över flera kommuner - Vallentuna kommun, Stockholms Stad och Täby kommun. I Vallentuna bor det cirka 35 000 invånare. Här har du både nära till naturen, men kan också vara inne i Stockholm city på under en halvtimme. Med Roslagsbanan är du inne vid Tekniska högskolan på 30 minuter. Den som bor i Vallentuna har därmed nära till lugnet, men kan också snabbt komma in till Stockholm City.

Oavsett var i Vallentuna du befinner dig är det inte mer än ett stenkast bort till naturen. I tätorten hittar du flera olika vandringsleder, aktiviteter och platser att upptäcka. Utöver den vackra naturen har Vallentuna även ett rikt kulturliv. Det finns många olika föreningar att engagera sig i och aktiviteter att delta i.

Vallentuna har en spännande historia. Runt Vallentunasjön som ligger belägen i tätorten finns det en mängd runstenar som sträcker sig tillbaka ända till 1000-talet. Runriket sträcker sig över både Täby och Vallentuna kommun, och är ett av världens mest runstenstäta områden.

Områden och lägenheter i Vallentuna

Hyresrätter i Vallentuna

Åby Ängar

I området Åby Ängar har du nära till Vallentuna Centrum, samtidigt som natur och skog ligger runt hörnet. I Åby Ängar erbjuder Riksbyggen 157 lägenheter i kvarteret Tegelslagaren, lägenheterna är om 1-3 rum och kök, mellan 26-67 kvadratmeter. Lägenheterna har en fin innergård med utrymme för rabatter och växtlighet. I lägenhetshusen finns det även två lokaler som hyresgästerna kan nyttja.

Kommande bostadsprojekt i Vallentuna

Brf Entrén

I Brf Entrén finns 39 lägenheter med en boarea mellan 55-102 kvadratmeter. Brf Entrén ligger nära både matbutiker, skolor och Roslagsbanan, och ligger även nära Vallentuna centrum. Lägenheterna är producerade med ett stort hållbarhetstänk, med åtgärder som solpaneler på taken, pallkragar för egen odling och tunnor för uppsamling av regnvatten.