Bostadsrätter till salu i Stockholms län

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter i Stockholms län.

Bostäder i Stockholms län

Riksbyggens bostadsrätter i Stockholms län

Vi erbjuder bostäder i flera olika kommuner och områden i länet. Här hittar du bostadsrätter i både centrala Stockholm, och bostäder längre ut i länet. Gemensamt för våra nyproduktioner är det stora fokuset på hållbarhet. 

Att bo i Stockholms län

Stockholms län är ett av Sveriges mest attraktiva områden att bo och leva i. Med en blandning av storstadspuls och grönområden finns det något för alla. Stockholms län är den mest befolkade regionen i Sverige, med många attraktiva bostadsområden och kulturella sevärdheter. Det finns gott om skolor i länet och flera universitet och högskolor.

Här hittar du både fina stadsmiljöer och ett rikt naturliv med natursköna områden och naturreservat. 

Kommande nyproduktion i Stockholms län 

Brf Bersån - Brf Bersån är en modern och trivsam bostadsrättsförening som ligger i det populära området Täby Park. Föreningen består av 108  lägenheter i olika storlekar och utformningar, vilket gör den lämplig för både små och stora hushåll. Lägenheterna är moderna och välplanerade med ljusa och öppna ytor. 

Brf Havsbrisen - Brf Havsbrisen är en nybyggd och modern bostadsrättsförening i Norrtälje kommun. Föreningen består av 82 lägenheter i olika storlekar och utformningar, där de flesta bostäderna har balkong eller uteplats. Brf Havsbrisen ligger i ett lugnt och naturskönt läge vid Norrtälje Hamn, med närhet till både hav och gröna skogar. 

Svartviks Strand - Svartviks Strand är ett naturnära område i Kungsängen i Upplands-Bro kommun. Här planeras för 130 bostadsrätter. Lägenheterna är rymliga och välplanerade med öppen planlösning och moderna materialval. Svartviks strand har ett unikt läge precis vid vattnet, samtidigt som det bara är en kort promenad till Kungsängens centrum där det finns ett bra utbud av butiker och restauranger.

Barkarbystaden - Barkarbystaden har ett centralt läge i Barkarby med närhet till både Barkarby handelsplats, Jakobsbergs centrum och Stockholm city. Här planerar vi för totalt 160 lägenheter. Bostadsrätterna kommer ha ett stort fokus på hållbarhet, med sedumtak, odlingslådor och solceller. 

Brf Björkstigen - I naturnära Björkhagen planerar vi att bygga 43 bostadsrätter i ett nytt klimatsmart kvarter, idealiskt placerat nära tunnelbanan på korsningen mellan Malmövägen och Ystadsvägen. Just nu pågår planeringen.

Bonum Brf Trädgårdslunden - I Bonum Brf Trädgårdslunden finns en fantastisk möjlighet för dig över 55 år att bo i den vackra och grönskande villabebyggelsen i Nockeby, Bromma. Här planerar vi för 19 moderna och bekväma bostadsrätter om två till fyra rum och kök.

Upp