Lägenheter i Limhamn

Hos Riksbyggen hittar du flera lägenheter i Limhamn, både hyresrätter och bostadsrätter.

Bostäder i Limhamn

Nedan kan du intresseanmäla för Riksbyggens hyresrätter eller bostadsrätter i Limhamn. Gör en anmälan redan idag och få löpande information om vad som händer.

Bo i Limhamn

Limhamn är växande, stadsdel i västra Malmö. Stadsdelen började bebyggas i början av 1800-talet, befolkningen bestod då till stor del av främst fiskare. Idag är Limhamn en modern, blomstrande stadsdel. Limhamn erbjuder både natur, kultur och upplevelser. Det finns ett stort utbud av restauranger, charmiga butiker och mysiga caféer. I Limhamn har du även nära till kommunikationer, skola, butiker och olika typer av service.

Kalkbrottet i Limhamn är ett naturreservat som präglas av sin förhistoriska natur och industrihistoria. Kalkbrottet har ett djup på cirka 65 meter, en bredd på 800 meter och längd på 1300 meter. För miljoner år sen var platsen ett subtropiskt hav med många spännande djurarter. Idag är kalkbrottet ett historiskt minne av det som en gång var, men är än idag rikt på djurarter, varav många väldigt ovanliga.

Från Limhamn kan du se över till Danmark, och på endast 45 minuter med bil är du i Köpenhamn. Limhamn har bra kommunikationer med buss genom Skånetrafiken. Limhamn är även en väldigt cykelvänlig stadsdel, med över 30 cykelpumpar och välplanerade cykelvägar.

Limhamn är en historisk plats med stark identitet. Området växer successivt fram med nya gator, parker och kajer.

Områden i Limhamn

Här kan du läsa mer om några av de områden och kommuner som Riksbyggens hyres- och bostadsrätter finns i Limhamn.

Pilsnäckan hyresrätter

I kvarteret Pilsnäckan erbjuder Riksbyggen 82 nyproducerade lägenheter. Här finns både ettor om cirka 21-33 kvadratmeter upp till stora fyror om 88 kvm. Lägenheterna har fin ekparkett och bra ljusinsläpp. I ettorna och tvåorna finns en kombimaskin och i två- och treorna finns både tvättmaskin och torktumlare. Här kan du läsa mer om lägenheterna i Pilsnäckan och anmäla intresse.

Bostäder i Sångstenen

I Bonum Brf Sångstenen erbjuder vi flera lägenheter som riktar sig till dig som fyllt 55 år. Lägenheterna ligger centralt, har antingen balkong eller uteplats och ligger nära havet. Här hittar du både ettor om 39 kvadrat upp till en fyra på 86 kvadrat. Läs mer om lägenheterna i Bonum Brf Sångstenen här.