Hyreslägenheter i Malmö , Pilsnäckan

1 ledig bostad

Kvarteret Pilsnäckan i stadsdelen Kalkbrottet i Limhamn har tre hus med 82 hyreslägenheter på ett till fyra rum och kök. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Limhamn!

Fakta

Rum 1-4 rum och kök
Boarea 21-88 kvm
Antal 82
Riksbyggen Hyresförmedling AB ansvarar för uthyrningen av våra lägenheter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Lediga bostäder

Skåne län / Malmö kommun / Limhamn

Nätsnäcksgränd 8

2 rok 43 kvm 9071 kr/mån

Hyreslägenheterna i Limhamn, Malmö

Kvarteret Pilsnäckan i Limhamn erbjuder 82 nyproducerade lägenheter fördelat på tre hus. Husen har en fasad av gediget tegel och uppförs i en stil som ansluter till resten av området.

Här finns allt från ettor om 21-33 kvadrat till ljusa, hemtrevliga tvåor om 43-63 kvadrat, charmiga treor om 69-79 kvadrat och ett par generösa fyror om 88 kvadrat.

Lägenhetsinformation

Innanför tröskeln finns ekparkett och snygga bekvämligheter som spis med keramikhäll och diskmaskin (förutom i enrumslägenheterna vilket syns på bofaktabladen). I badrummet i treorna och fyrorna finns tvättmaskin och torktumlare och i ettorna och tvåorna finns kombimaskin.

I hyran ingår värme, kallvatten och varmvatten. Som hyresgäst i denna fastighet har du el via fastighetsägaren. Kostnad för elen tillkommer efter uppmätt förbrukning (IMD). Avgift för internet, bredbands-tv och telefoni tillkommer och går inte att välja bort. Det som igår är internethastighet 100/10 Mbit/s samt bredbands-tv Telias paket ”Lagom”.

Förråd finns i lägenheterna, men däremot finns inga externa förråd så som vinds- och källarförråd.

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra via separat kö.

Om området

I Västra Malmö växer en ny stadsdel fram, Kalkbrottet i Limhamn. Redan idag är det en levande och attraktiv stadsdel med bostäder för alla skeden i livet. Limhamn erbjuder allt från den levande småbåtshamnen till vidsträckta park- och grönområden med goda möjligheter till rekreation och motion.

Här finns också ett generöst utbud av unika butiker, trendiga restauranger och populära caféer. Att bo i Limhamn – Kalkbrottet är att ha nära till det mesta: kommunikationer, förskolor, skolor, butiker och all tänkbar service.

Utanför dörren finns gott om grönska och stora, lekvänliga ytor. Strax intill husen ligger Kalkbrottet, Limhamns naturreservat, som är cirka 1300 meter långt, 800 meter brett och 65 meter djupt. Promenerar du runt brottet har du gått cirka fyra kilometer.
Några kvarter från Kalkbrottet ligger Limhamns centrum med butiker, bibliotek, vårdcentral och frisersalonger. Det är också nära till hamnen med dess skeppshandel, restauranger och caféer med utsikt över havet.

Riksbyggens bostadsrätter i Malmö

I Malmö finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Malmö

I Malmö finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Malmö

Bra att veta om hyresrätt från A till Ö

Allt du behöver veta när du bor i en hyreslägenhet.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta om hyresrätt

Uthyrningsregler

Det här gäller när du hyr en lägenhet av oss.

Nycklar.jpg

Vår uthyrningsregler

Frågor och svar

Vad är en hyresrätt, får en hyresrätt renoveras och vad gäller om du är sambo?

Fragetecken.jpg

Hitta svar på dina frågor