Lägenheter i Malmö

Hos Riksbyggen hittar du flera lägenheter i Malmö, både hyresrätter och bostadsrätter. Det finns nyproducerade bostäder både för förstagångsköparen och för den stora och lilla familjen.

Bostäder i Malmö

Nedan kan du intresseanmäla för Riksbyggen hyresrätter eller bostadsrätter i Hyllie. Gör en anmälan redan idag och få löpande information om vad som händer.

Bo i Malmö

Malmö är den tredje största staden i Sverige. Staden är känd för sina kulturella evenemang, liksom för sin arkitektur och sina parker. Malmö har också ett växande näringsliv och en stark utbildningssektor med ett universitet med 24 000 studenter.

I Malmö har du nära till naturen, havet och stadspulsen och bara 40 minuter bort med tåget ligger Köpenhamn. Från Malmö har du med andra ord nära till allt.

Gemensamt för alla våra lägenheter i Malmö är det stora fokuset på hållbarhet. Med hållbarhet menar vi lägenheter som tar hänsyn till människors behov, samtidigt som planeten och klimatet respekteras. För oss är hållbarhet både stort och litet. Från gemensamma bilpooler, källsortering till solceller och sedumtak.

Områden i Malmö

Hyllie hyresrätter

I Hyllie erbjuder vi hyresrätter i flera olika områden. I Kvarteret Frigg 1 hittar du 71 olika lägenheter om 2-4 rum och kök, byggda 2018. Strax söder om Malmö i Bunkeflostrand, erbjuder vi 788 lägenheter på 1-4 rum och kök. Härifrån har du hav och natur bara en liten promenad bort, och det tar endast 15 minuter med tåg till Malmö.

Limhamn hyresrätter

I Limhamn hittar du kvarteret Pilsnäckan, beläget i stadsdelen Kalkbrottet. Lägenheterna i Pilsnäckan är allt från välplanerade ettor till charmiga fyror, det finns med andra ord något för alla. Lägenheterna har ekparkett med antingen både tvättmaskin och torktumlare eller en kombimaskin. Utanför dörren har du både nära till trendiga restauranger och caféer, samtidigt som grönska och lekvänliga parker bara ligger ett stenkast bort.

Hyresrätter i centrala Malmö

I Västra Malmö håller en ny stadsdel på att ta form, Kalkbrottet. I denna stadsdel finner du Nätsnäckan, ett kvarter med 84 moderna hyreslägenheter om 1-4 rum och kök. Samtliga lägenheter är ljusa och stilfulla, med en trivsam och harmonisk atmosfär.

Bostäder i Brf Skeppskajen

Brf Skeppskajen är den sista pusselbiten i Slottshusen som snart kommer att vara på plats. Här byggs 64 lägenheter i olika storlekar. Vissa av lägenheterna är mer mindre med en yta på 31 kvm medan andra är mer rymliga och passar för familj, släkt och vänner - samtidigt. Här möts havets svalkande vågor och parkernas grönska och däremellan finns många smultronställen. Runt Citadellskajen finns både caféer, omskrivna restauranger och mysiga promenadstråk.

Bostäder i Brf Kanalpromenaden

På Citadellskajen, nära slottet i Malmö, byggs Brf Kanalpromenaden. Här finns allt från välplanerade ettor till rymligare lägenheter om sex rum och kök. Området runt Citadellskajen har en rik historia och bostadsprojektet är ett fantastiskt tillskott till denna plats. Missa inte chansen att hitta ditt drömboende på en av Malmös bästa platser.

Kommande bostadsprojekt i Malmö

Brf Nova - Lägenheter i Västra Hamnen

I Malmös mest havsnära stadsdel kommer 88 nyproducerade lägenheter. Lägenheterna är mellan 1-5 rum och kök, och de flesta kommer ha en balkong eller uteplats. Här kan du läsa mer och anmäla intresse för Brf Nova.

Sorgenfri - Lägenheter i Norra sorgenfri

Vi planerar att bygga 78 lägenheter med 1-5 rum och kök i hjärtat av Malmö för dig som föredrar livfulla miljöer med närhet till butiker och restauranger. Lägenheter kommer att ligga i det nya kvarteret i Norra Sorgenfri, som är en del av de nya innerstadskvarteren. Du kommer att ha ett bekvämt avstånd till allt som staden har att erbjuda.

Elinegård etapp 2

I Elinegård etapp 2 kommer vi att bygga 35 moderna och praktiska lägenheter. Från Elinegård har du Limhamns centrum och naturreservatet Kalkbrottet ligger bara en cykeltur bort. Härifrån har du närhet till både natur och skola, förskola och lekplatser finns också inom bekvämt gång- och cykelavstånd. Här kan du läsa mer om lägenheterna i Elinegård och anmäla intresse.