Kommande
Kommande

Brf Nova

Anmäl intresse

Nu fullbordas stjärnkonstellationen i Västra Hamnen. Brf Nova är den tredje etappen i det nya bostadskvarteret vid korsningen Stora Varvsgatan och Västra Varvsgatan. Här bygger vi 88 moderna lägenheter om 1–4 rum och kök för dig som vill bo på bästa cityläge i Malmös mest havsnära stadsdel. Säljstart april 2024.

Fakta

Lägenheter 88
Status Kommande
Planering pågår
Juni 2022
Byggstart
December 2022
Säljstart
April 2024
Upplåtelse
Inflyttningsklart
Vår 2025
Virtuell rundvandring

Kliv in i en av lägenheterna och gå på en 360° rundvandring

Brf Nova ligger i Malmös mest havsnära stadsdel. Här bygger vi urbana bostäder med attraktivt läge med balkong för livsnjutare. Gården är en grön oas där du kan koppla av och njuta.

Se filmen

Bostadsrätter i Västra Hamnen, Malmö

I Brf Nova bygger vi bekväma, urbana bostäder med stor variation i storlek och utförande, från småstjärna till superstar, som passar både för dig som vill byta villan mot något bekvämare och för dig som letar efter din första bostad. Sola dig i stjärnglansen och upptäck nya ljuspunkter i livet, nära havet, city och stranden.

De två första etapperna i kvarteret, Brf Stjärnfyren och Brf Stella, är en succé med stor efterfrågan. Nu har turen kommit till den tredje och avslutande etappen med citybostäder på attraktivt läge i Västra Hamnen.

I Brf Nova erbjuds totalt cirka 88 moderna bostadsrätter om ett till fem rum och kök. De flesta med härlig balkong eller uteplats. Du kan välja att checka in i en välplanerad tvåa med uteplats mot den lugna gården, en läcker trea med hörnbalkong och havsutsikt eller en exklusiv fyrarums penthouselägenhet med stora takterrasser i två väderstreck.

Letar du efter din första lägenhet? I Brf Nova erbjuder vi effektiva 1 rum och kök, 1,5 rum och kök och kvadratsmarta 2 rum och kök för dig som gärna bor lite mindre för att kunna leva större. Oavsett vad du föredrar får du en bostad med bländande kvaliteter såväl vad gäller läget, arkitekturen och inredningen som omsorgen om detaljerna.

Hållbarhetsåtgärder

  • Breeam-certifierat
  • Sedumtak och solceller
  • Bil- och lådcykelpool
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Breeam-certifierat
  • Sedumtak och solceller
  • Bil- och lådcykelpool
Om vårt hållbarhetsarbete

Bo i Västra Hamnen med närhet till det mesta

I Brf Nova bor du mitt i populära Västra Hamnen med nära tillgång till allt som ger livet i stan lite extra stjärnglans. Utanför din dörr väntar allt från sköna barhäng med sundsutsikt till iskalla vinterbad med bastu. I grannkvarteren hittar du all vardagsservice som stormarknad, systembolag, restauranger, bageri och caféer. Sugen på något japanskt, indiskt, italienskt, amerikanskt eller allt på en och samma gång? I Västra Hamnen behöver du aldrig gå hungrig. Här finns gastronomiska upplevelser i överflöd.

Löpturen längs Ribban, träningspasset på gymmet, picknicken vid Scaniabadet eller kvällståget till Köpenhamn. En hel galax fylld av nöjen och upplevelser finns inom bekvämt räckhåll från din sköna nya bostad i Brf Nova.

Anmäl intresse till Brf Nova

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Henrik  Persson

Henrik Persson

Sälj- och Marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp