Kommande
Kommande

Sorgenfri

Anmäl intresse

För dig som gillar storstadspuls och närhet till restauranger och butiker planerar vi 78 lägenheter om 1–5 rum och kök, i hjärtat av Malmö. Det nya kvarteret kommer att ligga mjukt inbäddat i de nya innerstadskvarteren i Norra Sorgenfri, inom bekvämt avstånd till allt staden har att erbjuda.

Fakta

Lägenheter 78
Status Kommande
Planering pågår
Säljstart
Höst 2024
Byggstart
Inredningsval
Upplåtelse
Inflyttningsklart

Bostadsrätter i Malmö

Centralt i Norra Sorgenfri har vi fått möjligheten att uppföra ett modernt stadskvarter med välplanerade bostäder för ett bekvämt stadsliv. Här kommer vi att bygga fyra hus med ljus tegelfasad. Husen reser sig som högst upp till fem våningsplan och delar på en gemensam lugn innergård. Husen kommer att ha totalt 78 lägenheter i varierande storlekar.

Läget är förmodligen områdets bästa, ett stycke in från de större genomfartsgatorna, omgivet av lugna kvartersgator och öppna torgbildningar. Och det bästa av allt – när du får nyckeln till din nya bostad är du verkligen först på plats. Först i det nya köket med ditt favoritrecept, först att somna på kvällen i ditt nya sovrum och först att omfamna bästa läget på den nya bal­kongen. Allt är nytt, modernt och fräscht. Nykänsla när den är som bäst.

Anmäl intresse till Sorgenfri

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Kontakt

Camilla  Lundström

Camilla Lundström

Sälj- och marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur
Inredning

Riksbyggens inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel på din lägenhet. Prova dig fram till vilket kök och badrum du vill ha. Klicka in i vår inredningsportal och se vad som passar i ditt nya hem.

Se vad som passar dig i inredningsportalen

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp