Hyreslägenheter i Malmö, Limhamn

2 lediga bostäder

I Västra Malmö växer en ny stadsdel fram, Kalkbrottet. Här ligger kvarteret Nätsnäckan där Riksbyggen har 84 ljusa och moderna hyreslägenheter om 1-4 rum och kök. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Malmö!

Fakta

Rum 1-4 rum och kök
Boarea 21-88 kvm
Antal 84
Riksbyggen Hyresförmedling AB ansvarar för uthyrningen av våra lägenheter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Lediga bostäder

Skåne län / Malmö kommun / Malmö

Nätsnäcksgränd 11

2 rok 44 kvm 8939 kr/mån
Skåne län / Malmö kommun / Malmö

Nätsnäcksgränd 11

1 rok 22 kvm 6439 kr/mån

Hyreslägenheterna i Malmö

I kvarteret Nätsnäckan i Limhamn finns det tre hus. Husen har en fasad av gediget tegel som uppförs i en stil som ansluter till resten av området. I husen finns allt från ettor om 21-33 kvadrat till ljusa, hemtrevliga tvåor om 43-63 kvadrat, charmiga treor om 69-79 kvadrat och ett par generösa fyror om 88 kvadrat. 

Lägenhetsinformation

Lägenheterna har vitmålade väggar och ekparkett i alla rum och ett modernt Marbodalkök med vita släta luckor och vit bänkskiva av laminat. Köken har snygga bekvämligheter som spis med keramikhäll och diskmaskin (förutom i enrumslägenheterna, vilket syns på bofaktabladen).

I badrummet i treorna och fyrorna finns tvättmaskin och torktumlare och i ettorna och tvåorna finns kombimaskin.

Värme, kallvatten och varmvatten ingår i hyran. Fakturering av el sker i efterhand för uppmätt förbrukning av el från elleverantören. Avgift för bredband, bredbands-tv och bredbandstelefoni tillkommer med cirka 250 kr/månad. Leverantör är Telia (Trippel Play).

Förråd finns i lägenheterna. Däremot finns inga källar- eller vindsförråd.

Balkong och uteplats

Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra via en separat kö.

Om området

I Västra Malmö växer en ny stadsdel fram, Kalkbrottet i Limhamn. Redan idag är det en levande och attraktiv stadsdel med bostäder för alla skeden i livet.

Limhamn erbjuder allt från den levande småbåtshamnen till vidsträckta park- och grönområden med goda möjligheter till rekreation och motion. Här finns också ett generöst utbud av unika butiker, trendiga restauranger och populära caféer. Att bo i Limhamn — Kalkbrottet är att ha nära till det mesta: kommunikationer, förskolor, skolor, butiker och all tänkbar service.

Utanför dörren finns gott om grönska och stora, lekvänliga ytor. Strax intill husen ligger Kalkbrottet, Limhamns naturreservat, som är cirka 1300 meter långt, 800 meter brett och 65 meter djupt. Promenerar du runt brottet har du gått cirka fyra kilometer. Några kvarter från Kalkbrottet ligger Limhamns centrum med butiker, bibliotek, vårdcentral och frisersalonger. Det är också nära till hamnen med dess skeppshandel, restauranger och caféer med utsikt över havet.

Riksbyggens bostadsrätter i Malmö

I Malmö finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Malmö

I Malmö finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Malmö

Bra att veta om hyresrätt från A till Ö

Allt du behöver veta när du bor i en hyreslägenhet.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta om hyresrätt

Uthyrningsregler

Det här gäller när du hyr en lägenhet av oss.

Nycklar.jpg

Vår uthyrningsregler

Frågor och svar

Vad är en hyresrätt, får en hyresrätt renoveras och vad gäller om du är sambo?

Fragetecken.jpg

Hitta svar på dina frågor