Kommande
Kommande

Elinegård etapp 2

Anmäl intresse

Riksbyggen planerar sitt andra bostadsområde på Elinegård i södra Limhamn. Här byggs funktionella, moderna bostadsrätter som underlättar vardagen. Bo nära naturen med skola, förskola och lekplatser inom gång- och cykelavstånd. Njut av en lugn plats med ett stort naturreservat några steg bort. Anmäl ditt intresse så informerar vi dig via nyhetsbrev när vi har något mer att berätta.

Fakta

Lägenheter 35
Status Kommande
Planering pågår
Säljstart
Vår 2025
Byggstart
Inredningsval
Visningsbostad
Upplåtelse
Inflyttningsklart

Nyproducerade bostadsrätter i södra Limhamn

I Elinegård i södra Limhamn ska vi bygga funktionella, moderna bostadsrätter som underlättar vardagen. Lägenheter i ett plan planeras men även unika townhouse i två etage med rum för den växande familjen.

Bostadsrättsföreningen kommer bestå av två hus på två tomter. Ett hus ligger med söderfasaden mot den kilformade stadsdelsparken som öppnar upp siktlinjen över kalkbrottet och vidare mot Öresundsbrons pyloner. Parken öppnar sig för västersolen och är naturligt utformad med gräsplanteringar och fritt placerade träd. Här finns ytor för både aktiviteter på den stora lekplatsen och lugna stunder i gräset. Det andra huset ligger vid det lilla stadsdelstorget bland kringliggande radhus, bara några få steg från stadsdelsparken.

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Bil- och cykelpool
  • Solceller
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Miljöbyggnad Silver
  • Bil- och cykelpool
  • Solceller
Om vårt hållbarhetsarbete

Bo i naturnära Elinegård

Elinegård är en relativt nyetablerad, naturnära stadsdel i södra Limhamn med nära till det mesta. Här går det att känna doften av hägg och syren bland grönskan i Elinegårds många kolonier. Eller njuta av utsikten över det mäktiga Kalkbrottets naturreservat på din cykeltur mot havet eller Limhamns pittoreska centrum, med handel och service. Cyklar du istället mot öster kommer du snabbt till stadsdelen Hyllie, med utbud av det mesta vad gäller handel, service och events. Här kan du även stiga på tåget mot Köpenhamn, Kastrup och vidare ut i världen. Eller åka tåget mot Triangeln och Malmö centralstation för vidare färd ut i Skåne.

I Elinegård och närområdet finns skola och förskolor och ett antal lekplatser. Ett extra plus är närheten till Elinelunds gårds gamla trädgård som är en grön lunga med ståtliga träd som är en stor tillgång för naturintresserade i området. Här kan du studera växter och fåglar i en uppvuxen naturmiljö på nära håll från ditt nya hem.

Anmäl intresse till Elinegård etapp 2

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Camilla  Lundström

Camilla Lundström

Sälj- och marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp