Lägenheter i Trollhättan

Hos Riksbyggen hittar du flera lägenheter i Trollhättan, både hyresrätter och bostadsrätter.  Hyllie är är en stadsdel i västra Malmö.

Bostäder i Trollhättan

Nedan kan du intresseanmäla för Riksbyggen hyresrätter eller bostadsrätter i Trollhättan. Gör en anmälan redan idag och få löpande information om vad som händer.

Bo i Trollhättan

Trollhättan är en historisk stad belägen vid Göta älv i Västra Götalands län, med cirka 60 000 invånare. Staden är känd för sina vattenfall och vackra natur. Det är en liten stad, men det finns gott om saker att göra. Runt Trollhättan finns flera slott och herrgårdar att besöka, och det finns ett brett utbud av museer, gallerier och utställningar, såsom Saab Car Museum eller Konsthallen. Staden är även känd för sin industrihistoria, särskilt inom fordonsindustrin.

Att bo i Trollhättan är att bo i en stad med en rik historia och en mångfald av kultur- och nöjesaktiviteter. Staden passar bra för såväl småbarnsfamiljer som seniorer eller ungdomar. Kollektivtrafiken i Trollhättan består av bussar, tåg och flyg. Från Trollhättan kan du ta tåget in till centrala Göteborg på 40 minuter, och med bil tar det cirka en timme. Bara några minuter från Trollhättans centralstation hittar du Högskolan Väst, som har ett brett utbud av olika utbildningar.

Områden och lägenheter i Trollhättan

Hyresrätter i Trollhättan

För dig som är ute efter en hyresrätt i Trollhättan bygger vi nu 84 nya hyreslägenheter i Hälltorps gård. Lägenheterna är uppdelade i totalt fem olika byggnader. Samtliga lägenheter har en egen tvättmaskin och torktumlare och en modern inredning. Från Hälltorps gård har du nära till både centrum och naturen. Närområdet erbjuder matbutik och skola. Här kan du läsa mer om hyreslägenheterna i Hälltorps gård

Kommande bostadsprojekt i Trollhättan

Brf Nysätra

I Skoftebyn i Trollhättan planerar vi 40 nyproducerade lägenheter. Lägenheterna är välplanerade, med mycket ljusinsläpp och funktionella fördelar. Balkongerna och uteplatserna i Brf:en är belägna åt väster med kvällssol. Just nu planeras en slussled på Skoftebysidan, som har blivit bredare än vad som tidigare var känt i detaljplaneringsarbetet. Vi avvaktar därför med beslut innan försäljning kan starta. Här kan du läsa mer om Brf Nysätra, och anmäla intresse.