Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Brf Grandalia

Nyproducerade bostadsrätter i Mölndals innerstad. Endast ett fåtal lägenheter kvar. Det finns bara en fyra och några treor. Hör gärna av dig för en personlig visning!

  •  Broslättsgatan 13-17

Brf Grandalia

Nyproducerade bostadsrätter i Mölndals innerstad. Endast ett fåtal lägenheter kvar. Det finns bara en fyra och några treor. Hör gärna av dig för en personlig visning!

  •  Broslättsgatan 13-17
Försäljning pågår

Fakta

  • Rum 3-4 rum och kök
  • Pris 3 900 000-4 470 000 kr
  • Avgift 4 137-4 483 kr/mån
+ Visa fler bilder (11 st)

Kontakt

Trygghet i ditt bostadsköp

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Om projektet

Bostadsrätter i Mölndals innerstad

I Mölndals Innerstad vid Göteborg, ovanpå Mölndal Galleria, säljer vi moderna och ljusa bostadsrätter om tre till fyra rum och kök.

Det bästa av två världar

Mitt i denna livliga stadskärna har vi byggt nya bostadsrätter. Våra nyproducerade bostadsrätter ligger ovanpå lilla delen av Mölndal Galleria där det finns 70 butiker, caféer och restauranger. Det skapar ett unikt läge där du kan kliva ut ur din lägenhet, in i hissen och gå ut i ett extra vardagsrum fyllt av mat och dryck, ett heltäckande handelsutbud, upplevelser, kommunikationer och förstklassig service.

Som kontrast till det centrala läget har vi skapat en förhöjd innergård i sydvästläge som ger en privat oas för bostäderna. Innergården blir bostädernas hjärta där vi har alla möjligheter att skapa en miljö där du kan bo i de bästa av två världar med lugn och ro, grönska och livliga upplevelser en trappa ner.

Garageplats kan erbjudas och du tar enkelt hissen ned till din plats i det låsta garaget. 
Sist men inte minst - det ingår bilpool i avgiften så du slipper betala för garageplats! Se filmen om hur smidigt det fungerar och läs mer under Fakta.

Visualisering av Framtidens Mölndal

Vi har skapat en 3D-visualisering av Framtidens Mölndal där du redan nu kan uppleva och navigera dig runt i området. Besök intressanta platser i området eller se utsikten från olika balkonger. Klicka på länken nedan för att komma till visualiseringen. OBS! Det tar ett par minuter för sidan att ladda. Länken fungerar inte i Google Chrome. 

Öppna 3D-visualisering av Framtidens Mölndal

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Framtiden Mölndal

En morgonkopp i föreningens lummiga innergård, söndagsbrunch i Gallerian eller kanske kvällsshopping två trappor ner. I Framtidens Mölndal kan du njuta av ett boende högt över Mölndals innerstad med närhet till alla bekvämligheter du kan tänka dig och knutpunkt Mölndalsbro precis intill. Läs mer om hela förvandlingen av Mölndals innerstad.

Mer fakta

Golv: Trestavig ekparkett med tillhörande eksockel.
Vägg: Målning. Stänkskydd av kakel ovan arbetsbänk.
Tak: Målning.
Övrigt: Kyl och frys, kombinerad kyl/ frys. Ugn och micro inbyggda i hög ­ skåp. Diskmaskin i vitt utförande. Integrerad spiskåpa. Vitlackerad skåpslucka, arbetsbelysning under väggskåp. Bänkskiva i laminat med underlimmad diskbänk.

Golv: Klinker.
Vägg: Kakel.
Tak: Målning.
Övrigt: Badrumsmöbel med spegelskåp och belysning. Krokar för hand ­ dukar och toalettpappershållare. Golvstående wc -stol i vitt porslin. Tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva i laminat och väggskåp ovan maskiner. Duschväggar och kombinerad handdukstork för både vatten - och eldrift. Takbelysning.

Golv: Trestavig ekparkett med tillhörande eksockel
Vägg: Målning
Tak: Målning
Övrigt: Fönsterbänk av kalksten

Balkong
Golv: Omålad betong. Vägg:Betong målad enligt fasadkulör. Tak: Omålad betong. Övrigt: Räcke i klarglas med handledare i aluminium. Eluttag. Belysning på vägg.
Uteplats, entrévåning
Golv: Grå betongplattor. Vägg: Betong målad enligt fasadkulör. Tak: Omålad betong. Övrigt: Eluttag. Belysning på vägg
Uteplats avgränsad med häck.

Samfälligheten Kummeln äger garaget och Mölndals Parkerings AB hyr ut och administrerar samtliga platser. Kostnaden för platserna i garaget är preliminärt 1.250 kronor per plats per månad.

I hela garaget finns det totalt 144 inhägnade bilplatser och 4 platser för mc/moped för Riksbyggens båda kvarter. Av dessa är 90 platser avsedda för etapp 1. Det finns i garaget totalt 10 elbilsplatser varav 1 är handikappanpassad. Om du hyr en elplats får du även betala kostnaden för elförbrukningen. Av det totala antalet vanliga platser utan el är 8 handikappanpassade. Samtliga handikappanpassade platser kräver handikapptillstånd.

45 garageplatser är fördelade till Brf Grandalia. Föreningens 45 garageplatser erbjuds med förtur till köpare av de 45 lägenheter som har högst insats och övriga 24 lägenheter erbjuds att stå på kö. Denna förtur till garageplats gäller endast i samband med upplåtelsen av lägenheterna och efter tillträdet gäller Riksbyggens normala parkeringsrutiner vid överlåtelse av lägenhet.

Det finns en gemensam bilpool som idag har tre stycken platser som ligger utanför det inhägnade området. Bilpoolen sköts och administreras av Sunfleet idag. För Brf Grandalias köpare ingår ett medlemskap per lägenhet i Sunfleet under fem år.

Gästparkering sker på Gallerians parkering.

När du flyttar in i din nya bostad i Brf Grandalia kommer Sunfleet i samarbete med Riksbyggen att ha poolbilar i området. För Brf Grandalias köpare ingår ett medlemskap per lägenhet i Sunfleet Small under fem år.

Bo i en bostadsrätt

Här får du information om vad styrelsen gör, vad en bostadsrättsföreningen är och varför du betalar avgift.

Bra att veta

Att bo i bostadsrätt

Vad har du för rättigheter och skyldigheter som medlem i en bostadsrättsförening?

Se filmen
Upp