Flytta in direkt
Flytta in direkt

Brf Mårbacka

995 000–2 250 000 kr
Anmäl intresse

Passa på att flytta in i en av de inflyttningsklara lägenheterna i nya Selma Stad. Bo nära stad och natur med vardagsinköp, kulturliv och grönområden inpå knuten. Kontakta vår mäklare för att boka en privat visning idag!

Fakta

Pris 995 000– 2 250 000 kr
Rum 1–3 rum och kök
Boarea 26–77 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

  • uppvärmning
  • fastighetsförvaltning
  • städning av gemensamma ytor
  • skötsel av gården
  • underhåll av huset på lång och kort sikt
  • betalning av föreningens räntor och amorteringar
  • avsättning till framtida underhåll
  • expert som stöd i styrelsearbetet
  • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

3 373–6 449 kr/mån
Våningar 5–6
Lägenheter 60
Status Försäljning pågår
Planering pågår
2021
Säljstart
April 2022
Byggstart
Augusti 2022
Visningsbostad
Inflyttningsklart
kv 3 och 4, 2023

Bostadsrätter i Selma Stad, Göteborg

Göteborgs Stad har en tydlig målbild för Selma Stad och efter många års planering har området tagit form. Välkommen att kontakta vår mäklare för att boka en privat visning. 

Smart planerade lägenheter

Brf Mårbacka består av 60 ljusa och luftiga bostadsrätter. Lägenheterna är välplanerade och ytsmarta. Det gör att vi kan erbjuda många olika storlekar, från små ettor på 26 kvadrat till treor på 77 kvadrat. De större lägenheterna är genomgående med fönster i minst två väderstreck och de mindre vetter mot den fina innergården. Samtliga lägenheter har minst en balkong eller uteplats och de flesta med inglasning, så att säsongen varar längre.

I föreningen finns en ljus och inbjudande lokal för gemensamma aktiviteter eller egna tillställningar. En praktisk lokal för den större släktmiddagen eller barnkalaset. Det finns övernattningsmöjligheter för den som vill kunna ta emot släkt och vänner.

Innergården är en oas. Grön och skön med möjlighet till avkoppling och egen odling. Här finns en grillplats att använda härliga sommarkvällar. Lägenheterna har byggts med mycket högt ställda krav på tillgänglighet, innemiljö, energieffektivitet och miljöanpassning. Huset uppfyller kraven för Miljöbyggnad nivå silver.

Tillgång till parkeringsplatser

Det mesta finns på gång- och cykelavstånd och kollektivtrafiken gör det enkelt för dig att nå resten av Göteborg. Är du beroende av bil finns parkeringsplatser på gården, dessa fördelas enligt principen först till kvarn vid köp av bostadsrätt. Vissa av dem är förberedda med laddstolpe för dig som kör elbil.

Ett liv med färre måsten

Att vara bostadsrättsinnehavare är skönt. Du slipper många jobbiga måsten. Har du kanske ledsnat på husfix, gräsklippning eller snöskottning? Här bor du i en nybyggd och toppmodern lägenhet utan stökiga underhållsarbeten. Här får du inte bara ett modernt boende, du kan också frigöra tid för det som verkligen är viktigt i livet.

Lev ett aktivt och socialt liv

Stora grönområden finns på promenadavstånd. Varför inte starta dagen med en morgonjogg? Det finns flertalet joggingspår i naturområdet mellan Backadalen och Lillhagen. Och strax bortom det ligger Backavallen med flera fotbollsplaner och ett motionscentrum som har öppet alla dagar i veckan. Är du sugen på ordentlig avkoppling har du också Sankt Jörgen spa på bekvämt avstånd. Närmaste golfbana ligger två kilometer bort. På femton minuter är du inne i Göteborgsmyllret med stombussarna. Men det går minst lika smidigt att hoppa på cykeln och ta dig fram på de fina cykelvägarna för egen maskin. Och till E6:an är det mindre än en kilometer.

Selma Lagerlöfs Torg är en uppskattad mötesplats, med god service och ett brett utbud av butiker. Här finns allt du kan tänkas behöva – en stor nybyggd matbutik, frukt- och grönsakshandel, apotek, bageri, café, restaurang, fiskbutik, frisör, blomsteraffär med mera. Och i hjärtat av kvarteret ligger det nya stadsdelshuset med verksamheter som bibliotek, kulturskola, teater och mötesplatser. I Selma stad får du både det gröna kvarterslivet och citypulsen på ett bräde. En plats att verkligen älska, en plats som skapas för det goda vardagslivet och livet.

Miljöcertifierade och hållbara hem

För att säkerställa högsta möjliga hållbarhetsnivå använder vi certifieringssystem Miljöbyggnad. Det baseras på svenska bygg- och myndighetsregler samt svensk byggpraxis och ger ett kvitto på nybyggnationers kvalitet när det gäller energi, inomhusmiljö och material. Det betyder att vi minskar användandet av ändliga resurser, att du får ett sunt inneklimat och att den låga energianvändningen ger dig pengar över till annat.

Vi ser alltid till hela samhällets krav på energieffektivitet, funktionalitet och hållbarhet. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ligger ofta långt före vad normerna föreskriver. Men vi sätter oss inte nöjda för det. Vår ambition är att driva utvecklingen framåt och hela tiden höja ribban för vårt ekologiska, ekonomiska och sociala hållbarhetsarbete.

Boka en personlig visning

Kontakta vår mäklare Simon för att boka in en personlig visning.

Dokument och faktablad

Dokument och faktablad

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Selma stad – ett område som fått nytt liv

Selma Lagerlöfs Torg genomgår nu den största omvandlingen sedan torget byggdes 1971. 

Här byggs inte bara hus. Här omformas vägnätet, så att det som nu är genomfartsleder blir levande stadsgator. Här har skapats butiker, kulturhus och arbetsplatser. Här utökas både den kommersiella och den kommunala servicen. Här formas en attraktiv ny stadsdel med trygghet och hållbarhet i fokus. Utbyggnaden av Selma Lagerlöfs Torg till Selma stad sker i etapper. Sammanlagt planeras här omkring 1 000 nya bostäder för studenter, ensamstående och familjer. Läs mer om planerna för hela området här!

Anmäl intresse till Brf Mårbacka

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Roberta Stevanovska

Roberta Stevanovska

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp