Försäljning pågår
Försäljning pågår

Brf Dunungen

1 225 000–3 995 000 kr
Anmäl intresse

Just nu pågår försäljningen av lägenheterna i Brf Dunungen, beläget i nya Selma Stad i Göteborg. Det blir ytsmarta bostadsrätter på ett till fyra rum och kök. Här får du allt och lite till, med massor av plats för socialt liv. Beräknad inflyttning från mars 2023. Välkommen till din nya verklighet!

Fakta

Pris 1 225 000– 3 995 000 kr
Rum 1–4 rum och kök
Boarea 26–91 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • grundutbud av TV/data/telefoni
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

3 184–7 017 kr/mån
Våningar 5–6
Lägenheter 86
Status Försäljning pågår
Planering pågår
Säljstart
Januari 2021
Byggstart
Inredningsval
Upplåtelse
höst 2022
Visningsbostad
Inflyttningsklart
Vår 2023
Virtuell rundvandring

Titta in i en lägenhet

Dubbelklicka på videon för fullskärm.

Bostadsrätter i Selma Stad i Göteborg

Nu pågår försäljningen av lägenheterna i Brf Dunungen. Välkommen att kontakta vår mäklare för att boka en privat visning. 

Selma Stad tar form

Göteborgs Stad har en tydlig målbild för Selma Stad. Efter många års planering börjar det nya området äntligen växa fram. Vi kommer i en första etapp uppföra 86 lägenheter i Brf Dunungen. Beräknad inflyttning från mars 2023.

Selma Lagerlöfs Torg genomgår nu den största omvandlingen sedan torget byggdes 1971. Så säg hej då till det Selma Lagerlöfs Torg en gång var och hej till nya Selma stad. Här byggs omkring 1000 bostäder samtidigt som kaféer, parkstråk, gym och människor skapar samma pulserande livlighet som Göteborgs innerstad. I Selma stad får du både det gröna kvarterslivet och citypulsen på ett bräde. På femton minuter är du inne i Göteborgsmyllret med stombussarna. Men det går minst lika smidigt att hoppa på cykeln och ta dig fram på de fina cykelvägarna för egen maskin.  

Smart planerade lägenheter

Riksbyggen har använt ytorna effektivt för att undvika onödiga överytor. Det gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av lägenhetsstorlekar, från små ettor på 26 kvadrat till fyror på 91. De större lägenheterna är genomgående med fönster i minst två väderstreck, har kök mot gatan och vardagsrum mot den tystare gården. De mindre lägenheterna ligger mot den tystare gården. Samtliga lägenheter har minst en balkong eller uteplats och de flesta med inglasning, så att säsongen vara längre.

Hyr först - köp sen 

Efter säljstarten kommer åtta av de 86 lägenheterna väljas ut och erbjudas som Hyrköp. Vi vill göra det enkelt för unga att hitta en egen bostad. 

Vill du veta mer om Riksbyggens modell Hyrköp är du välkommen att ta del av det här.

Vad du vill, när du vill

Här har du det mesta på gång- och cykelavstånd och kollektivtrafiken gör det enkelt för dig att nå resten av Göteborg. I garaget under huset finns också möjlighet till egen parkering och självklart är det förberett för laddstolpar för dig som kör elbil.

Enklare boende utan måsten

Som bostadsrättsinnehavare i Brf Dunungen slipper du alla jobbiga måsten och underhållsarbeten. Har du kanske ledsnat på husfix? Här bor du i en nybyggd och toppmodern lägenhet! Du slipper lägga tid på att måla om fasaden, kitta fönster, lägga om taket och så vidare. I Brf Dunungen får du inte bara ett modernt boende, du kan också frigöra tid för det som verkligen är viktigt i livet.

Här kommer det att finnas gröna gårdar med möjlighet till egen odling. Det kommer också att finnas en gemensamhetslokal med övernattningsrum och ett utekök.

Miljöcertifierade och hållbara hem

För att säkerställa högsta möjliga hållbarhetsnivå använder vi Sweden Green Building Councils certifieringssystem Miljöbyggnad. Systemet baseras på svenska bygg- och myndighetsregler samt svensk byggpraxis och ger ett kvitto på nybyggnationers kvalitet när det gäller energi, inomhusmiljö och material. Det betyder att vi minskar användandet av ändliga resurser, att du får ett sunt inneklimat och att den låga energianvändningen ger dig pengar över till annat. 

Vi ser alltid till hela samhällets krav på energieffektivitet, funktionalitet och hållbarhet. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ligger ofta långt före vad normerna föreskriver. Men vi sätter oss inte nöjda för det. Riksbyggens och Bonums ambition är att driva utvecklingen framåt och hela tiden höja ribban för vårt ekologiska, ekonomiska och sociala hållbarhetsarbete.

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller
 • Laddstolpar
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

 • Miljöbyggnad Silver
 • Solceller
 • Laddstolpar
Om vårt hållbarhetsarbete
Bostadsväljaren

Se huset och välj bostad

Här kan du titta på huset och hitta din favoritlägenhet.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Våning
Pris
Avgift
Status

Nära till både grönområden och centrum

Stora grönområden finns på promenadavstånd. Att åka buss till Göteborgs centrum tar en kvart. Cykelvägen är det bara drygt fem kilometer till centralen. Närmsta golfbana ligger två kilometer bort. Och till E6:an är det mindre än en kilometer.

Redan idag är Selma Lagerlöfs Torg en uppskattad mötesplats, med bra kommunikationer, god service och ett brett utbud av butiker. Men nu sker en omdaning som förvandlar stadsdelen till en plats att verkligen älska, en plats som skapas för det goda vardagslivet. Framtidens Selma. Här byggs inte bara hus. Här omformas vägnätet, så att det som nu är genomfartsleder blir levande stadsgator. Här skapas butiker och arbetsplatser. Här utökas både den kommersiella och den kommunala servicen. Här formas en attraktiv ny stadsdel med trygghet och hållbarhet i fokus.

Utbyggnaden av Selma Lagerlöfs Torg och området runt omkring kommer att ske under etapper under flera år. Sammanlagt planeras här omkring 1 000 nya bostäder för studenter, ensamstående och familjer. Mer information hittar du här!

Anmäl intresse till Brf Dunungen

Du behöver enbart göra en intresseanmälan per bostadsprojekt även om du är intresserad av flera objekt. Du får löpande information och möjlighet att lämna ditt intresse för specifika objekt i ett senare skede. På mittriksbyggen.se ser du vilka bostadsprojekt du anmält dig till.

Frågor och svar

Kontakt

Simon Mashallah
Simon Mashallah
Fastighetsmäklare 070-823 82 79
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp