Slutsålt
Slutsålt

Stensjöparken 1

5 995 000–7 420 000 kr

Med ett naturskönt läge med bad och friluftsliv nära Mölndal centrum och Göteborg planeras nu totalt 65 hus med äganderätt, i form av radhus och några fristående hus.

Fakta

Pris 5 995 000– 7 420 000 kr
Rum 4–5 rum och kök
Boarea 110–145 kvm
Biarea 4 kvm
Bostäder 22
Status Slutsålt
Planering pågår
2022
Säljstart
november 2023
Byggstart
Kv 1, 2024
Inredningsval
Inflyttningsklart
Från kv 2 2025

Radhus med äganderätt vid Stensjön i Mölndal

Vi planerar totalt 65 nya hus med äganderätt, i form av radhus och några fristående villor. Alla är skräddarsydda och anpassade speciellt för barnfamiljer. Välkommen till ett naturskönt område med bad och friluftsliv, nära Mölndals centrum och Göteborg.

Naturskönt och stadsnära

Vid Stensjön i Mölndal har du nära till naturen och fria vyer. Ett bra och tryggt boende för både barnfamiljen och för dig utan barn.

Här har du tillgång till med naturen och friluftsliv direkt utanför dörren. På sommaren kan du göra utflykter till badsjöarna i området. 

Här finns naturen alldeles utanför dörren. Här har du tillgång till grönska, frisk luft och avkopplande friluftsliv. Här kan du enkelt ta en promenad, jogga, cykla, paddla simma och golfa. Här finns Herkulesspåren, Skatås och Vildmarksleden inom gång-, jogging- och cykelavstånd.

Trygg vardag

Här finns ingen genomfartstrafik, det är bara de boende i området som har anledning att trafikera vägarna så här tar du dig tryggt till förskola och skola. Alla är nyinflyttade med samma längtan efter ett behagligt liv nära naturen, där barnen har lekkamrater i samma område.

Hållbarhetsåtgärder

  • Trähus
  • Smart belysningssystem
  • Bilpool i området
Om vårt hållbarhetsarbete

Hållbarhetsåtgärder

  • Trähus
  • Smart belysningssystem
  • Bilpool i området
Om vårt hållbarhetsarbete
Bostadsväljaren

Välj din drömbostad här

Se var de olika husen ligger, samt deras planritningar och priser.

Öppna bostadsväljaren

Bostäder

Bostad
Rum
Area
Pris
Status

Nära handel och folkliv

Med buss, bil eller cykel kommer du snabbt in till Mölndals centrum.

Idag sitter tätorten Mölndal ihop med Göteborg. Det blir ännu tydligare med Västtrafiks nya zonindelning där Mölndal ligger i zon A. Det innebär att din resa med direktbuss in till city kostar lika lite som en resa inom centrala Göteborg. Precis nedanför bostadsområdet ligger närmsta busshållplats med turer till Mölndals Bro, Korsvägen och till exempel Heden. Väljer du Riksväg 40 från Stensjön når du både Göteborg centrum och Landvetter flygplats på kort tid.

Förskolor, fritids och grundskola

Här bor du i närheten av både grundskola och förskola. Den om- och tillbyggda Lackarebäcksskolan ligger i anslutning till bostadsområdet. Här finns också Stensjöns förskola. Några hundra meter bort ligger även Svejserdalens Förskola.

Kontakt

Charlotte  Berndtsdotter

Charlotte Berndtsdotter

Kundrelationsansvarig
Telefonnummer
E-post
Inredning

Stensjöparken 1 inredningsportal

Här kan du testa att göra tillval och sätta en personlig prägel på ditt hus. Prova dig fram till vilket kök och badrum du vill ha. Klicka in i vår inredningsportal och se vad som passar i ditt nya hem.

Välj inredning

Trygghet när du köper äganderätt

Vårt Trygghetslöfte för äganderätt ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostad med äganderätt.

Trygghetslofte NY.jpg

Riksbyggens Trygghetslöfte för äganderätt

Vad är äganderätt?

Här får du svar på vad äganderätt är till skillnad mot bostadsrätt. Den vanligaste formen av äganderätt är småhus.

Rosa hus.jpg

Det här är äganderätt

Så här går köpet till

Funderar du på att köpa äganderätt? Här går vi igenom steg för steg hur köpet går till. Här kan du läsa om bl a inredningsval, besiktning och tillträde.

Kontrakt.jpg

Att köpa äganderätt