Bostadsrätter till salu i Mölndal

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter och radhus med äganderätt i Mölndal. Hela Mölndals Innerstad förändras och Mölndal Galleria är en efterlängtad stadsförnyelse! I Mölndal Galleria och i kvarteren runtomkring finns ett stort utbud av affärer, restauranger och kommunal service. Anmäl intresse så får du löpande information om vad som händer i bostadsprojektet via mejl.

Bostadsrätter och kooperativa hyresrätter i Göteborg med omnejd

Mölndals innerstad växer så att det knakar och där har vi nu inflyttning i vårt sista bostadsprojekt, Brf Browallia 

På Masthuggskajen i Göteborg planerar vi för 500 nyproducerade attraktiva bostadsrätter mellan Järntorget, Långgatorna och älven. Ett centralt och helt unikt boende. Förutom alla bostadsrätter bygger vi kooperativa hyreslägenheter i Göteborg för dig mellan 18—30 år.

Våra bostäder i Göteborg med omnejd

Inflyttningsklart

Nu kan du hitta ditt drömboende och få tillgång till det bara dagar efter ditt köp. Lösningen är Riksbyggens inflyttningsklara lägenheter. Målat och klart - du kan flytta in direkt!

Våra inflyttningsklara lägenheter

Trygghetslöftet

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. Vi hjälper dig ekonomiskt om du inte lyckas sälja din bostad, blir sjukskriven eller arbetslös.

Riksbyggens Trygghetslöfte
Upp