Kommande
Kommande

Brf Hässle Park

Anmäl intresse

I de östra delarna av Borås planerar vi att bygga Hässleholmens första bostadsrätter. Här, där det för länge sedan odlades grödor och hölls boskap, ska det nu bli välplanerade enplans radhus. Platsen är väl vald, precis vid Hässleparken med sitt grönområde, beachvolleyplan, lekplats och multisportanläggning.

Fakta

Lägenheter 22
Status Kommande
Visningar

Välkommen på visning!

Välkommen att kontakta Johanna Wackenstam för att boka en privat markanvisning på Våglängdsgatan 151, Borås.

 

Planering pågår
Säljstart
Byggstart
Inredningsval
Upplåtelse
Inflyttningsklart

Radhus med villakänsla i Borås

Vi vill ha din åsikt

Vi skulle vilja ha din hjälp med att utforma Brf Hässle Park och skulle därför vilja ha dina synpunkter.

Lämna din åsikt här!

Bostadsprojektet som fått namnet Brf Hässle Park omfattar cirka 20 radhus i varierande storlekar. De välplanerade bostäderna kommer att fördela sig på två till fyra rum och kök med delvis anpassningsbara planlösningar för dem som önskar ett extra rum. Exempelvis kan en fyra rum och kök bli till fem rum och kök.

Marken som ska bebyggas är en del av ett stort grönområde. Naturligtvis kommer stora delar av området att bevaras för rekreation, sport, aktiviteter och lek. De nya bostadsrättsinnehavarna kommer med andra ord att ha grönområdet bokstavligen runt hörnet. Parkeringsplatser kommer att finnas i anslutning till fastigheterna.

Bostäderna kombinerar villakänsla med ett bekymmersfritt boende. Arkitekten har lagt stor vikt vid att få en tydlig närvarokänsla i varje rum och skapat en bostad som är anpassningsbar efter familjens behov. Med uteplatser i två väderstreck blir de gröna omgivningarna en del av bostaden.

Trygghet och gemenskap

Det är idén om trygghet, samarbeten och social gemenskap som ligger till grund för vårt nya bostadsområde. Här kan du bo och leva hållbart. För oss på Riksbyggen är just hållbarhet både stort och litet – vi har arbetat för att husen ska ha höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial vilket ger dig möjlighet att leva hållbart i vardagen.

En levande stadsdel

De senaste åren har stora satsningar gjorts för att förbättra och göra boendemiljön extra trivsam. Idag har Hässleholmen förvandlats till en levande och dynamisk stadsdel som andas mångfald med människor från cirka 50 länder som talar cirka 80 olika språk. Det har nästan blivit som en liten stad i staden. Här finns ett torg med livsmedelsbutik, dessutom har du nära till skolor, sjuk- och tandvård. Och i det närliggande naturområdet Kypesjön kan du motionera, bada och basta eller varför inte duka upp en picknick. Med buss tar det endast tio minuter till centrum.

Dina fördelar med Brf Hässle Park

 • Egen uteplats
 • Bo precis bredvid Hässleparken
 • Nära naturen, nära staden
 • Skolor, fritidsaktiviteter och livsmedelsaffär i närheten
 • Bra kommunikationer
 • Lev hållbart i vardagen

Dina fördelar med Brf Hässle Park

 • Egen uteplats
 • Bo precis bredvid Hässleparken
 • Nära naturen, nära staden
 • Skolor, fritidsaktiviteter och livsmedelsaffär i närheten
 • Bra kommunikationer
 • Lev hållbart i vardagen

Borås - en liten storstad

Borås, Sveriges 13:e största stad med drygt 113 000 invånare, brukar kallas textilstaden. Det är också en högskolestad med cirka 13 000 studenter. Påståendet att det är en stad som är stor nog att ha det mesta, men liten nog att ha nära till allt, sammanfattar fördelarna på ett bra sätt. Här finns ett pulserande stadsliv och utbudet av restauranger, konserter, shower, sport och andra event är stort. För den kulturintresserade finns flera museer, gallerier och installationer.

Naturupplevelser och bad

Djurparken är ett av stadens mest välbesökta utflyktsmål. Detsamma gäller Rya åsar. Ett naturreservat med ett omfattande nät av gångvägar och stigar gör det enkelt att komma nära naturen. Vill du kombinera motion med bad rekommenderas Kypesjön. Ymergården är ett annat friluftsområde inte långt ifrån Hässleholmen.

Bra kommunikationer

Borås Stad har en väl utbyggd kollektivtrafik som gör det enkelt att ta sig mellan stadsdelarna med bussar. Om du ska resa lite längre finns Borås Resecentrum som ett nav för bussar och tåg. Och Göteborg Landvetter Airport är bara 30 minuter bort. För dig som pendlar ligger Hässleholmen nära påfarterna till R40 och vidare mot Göteborg eller Jönköping.

 

Anmäl intresse till Brf Hässle Park

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Maria Kjellgren

Maria Kjellgren

Sälj- och marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp