Kommande
Kommande

CW Borgs Väg

Anmäl intresse

Riksbyggen vann i slutet av 2016 en markanvisningstävling i Stenungsund. Kommunens detaljplanearbete startades upp under 2021, anmäl intresse för att få information när vi har något nytt att berätta.

Fakta

Lägenheter 0
Status Kommande

Bostäder på CW Borgs Väg i Stenungsund

Syftet med detaljplanen är att pröva ambitionerna av markanvisningstävlingen, vilket innebär att utreda platsens förutsättningar samt ta fram planhandlingar. Detaljplanen beräknas kunna vara antagen i början av 2024 och en förhoppning om att den vinner laga kraft under 2025. 

Innehåll i detaljplanen:

  • En Bonum bostadsrättsförening cirka 50 lägenheter. (Centralt belägna lägenheter för dig som fyllt 55 år).
  • En Riksbyggen bostadsrättsförening cirka 35 lägenheter.
  • Trygghetsboende (En kooperativ hyresrättsförening som  kommunen bildar ihop med Riksbyggen där insatsen är låg för de boende som brukar vara 65+) cirka 60 lägenheter.
  • Butiker i bottenplan.

Preliminär tidplan

Det är alltid svårt att beräkna hur lång tid en detaljplan tar innan den vinner laga kraft, men utgår vi från att det sker under 2024-2025 och vi kan jobba vidare med bygglov så är den tidigaste inflyttningen i området under 2027. Tidigaste säljstarten gällande bostadsrätterna skulle i så fall kunna vara under 2025 och en inflyttning 2027-2028.

Anmäl intresse

I det här tidiga skede finns inte så mycket information och det kommer inte heller skickas nyhetsbrev så ofta, men så fort vi har ny information kommer vi hålla dig som lämnat intresseanmälan informerad.

Du anmäler intresse till området som helhet och när detaljplanen är klar och vi kommit längre så kommer vi informera om hur du går vidare beroende på om du är intresserad av de kooperativa hyresrätterna, Bonum eller en bostadsrätt. Om det är bostadsrätterna som du är intresserad av är det en klar fördel att redan nu gå med i Riksbyggen Förtur. För de kooperativa hyresrätterna gäller däremot inte Riksbyggen Förtur.

Läs mer på kommunens sida för detaljplanen gällande CW Borgs Väg

Anmäl intresse till CW Borgs Väg

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Karin Ekström

Karin Ekström

Sälj- och marknadsansvarig
Telefonnummer
E-post
Förtur

Riksbyggen Förtur ökar möjligheten att välja bostad

Gå med i Riksbyggen Förtur och få chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Skaffa Förtur

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp