Bostadsfakta

Pris 1 975 000– 5 325 000 kr
Rum 2–4 rum och kök
Area 49–118 kvm
Avgift 3 162–5 773 kr/mån
Våningar 6
Lägenheter 46
Status Slutsålt

Visningar

Just nu har vi inga planerade visningar. Kontakta säljaren för mer information.

Kontakt

Kundtjänst dygnet runt

Bostadsrätter i Kongahälla, Kungälv

Det ska vara lätt att leva i ett Bonumhus

Att Bonums seniorbostäder är noga planerade syns när man tittar in i de ljusa, öppna lägenheterna. En Bonumbostad ska vara bekväm att bo i, även om livet förändras. Rummen är stora och enkla att möblera och alla rum utom badrummet är tröskelfria. Vissa av våra treor och fyror har gäst-wc. Toaletten har förhöjd sits och trapphuset har rullstolsförråd. Funktionell förvaring och smarta inredningsdetaljer är givna mervärden och något du får på köpet i Brf Blåregnet.

Tilltagna balkonger och uteplatser

Alla lägenheter har en inglasad balkong som fungerar som en förlängning av bostaden. Här har du en alldeles egen oas med utsikt över den gröna och sprudlande gården. Utrymmet är tilltaget och har plats för såväl sittgrupp som solstolar och gröna växter.

Preliminära planlösningar

Redan nu kan du börja titta på vilken lägenhet som är din favorit. I pdf:en nedan hittar du de olika lägenheterna och kan se var de ligger i huset.
Klicka här för att se pdf:en

Förtur till Riksbyggens bostäder

Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur välja lägenheter först. Valen hanteras sedan utefter antal förturspoäng. Ju tidigare du registrerar dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du samla inför säljstarten. Läs mer om Riksbyggen Förtur här.

Bostäder

Bostad
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status