Brf Landgången i Halmstad - referensprojekt

Brf Landgången är belägen i det populära området Nissastrand i Halmstad och består av 55 nyproducerade lägenheter med smarta och flexibla planlösningar. Brf Landgången är ett projekt där liten yta gjordes om till ett smart boende.

Genom att bygga ihop två hus med en landgång, som även den innehåller lägenheter, skapade vi en fastighet med en unik karaktär. Det är en spännande exteriör med blandade ytmaterial och en stor innergård som vänder sig mot solen för att lämna plats åt aktiviteter, grillning, fika och mingel. Inne i huset satsades det på gemensamma utrymmen med god funktion.   

55 kvadratsmarta lägenheter

Brf Landgången byggdes enligt framtidens kriterier efter att ha lyssnat på våra intressenters önskemål. Resultatet blev kvadratsmarta, flexibla lägenheter där vissa hade valbara väggar och några var ihopkopplade i en ny typ av närbo-lösning. Till exempel kan en trea och en etta länkas ihop till en fyra med dubbla ingångar och med en invändig passage.

Huskropparna växlar mellan fem eller sex våningar och merparten av lägenheterna har rymliga balkonger åt ett soligt väderstreck. Totalt finns här 55 lägenheter med 1-4 rum och kök, i storlekar mellan 32 och 129,5 kvadratmeter.

Brf Landgången ligger i hörnet mellan Stellan Mörners gata/Egon Östlunds gata. Kvarteret ligger i norra utkanten av Nissastrand, granne med det etablerade och grönskande området Landfästet. Inflyttning skedde under våren 2020.

Nöjda kunder

I februari 2021 placerade sig Brf Landgången på en delad fjärde plats på 10-i-topplistan bland Sveriges mest nöjda kunder bland bostadsprojekt för 2020.