Bostadsrätter i Halmstad

Brf Landgången är belägen i det populära området Nissastrand i Halmstad och består av 55 nyproducerade lägenheter med smarta och flexibla planlösningar.

Genom att bygga ihop två hus med en landgång, som även den innehåller lägenheter, skapade vi en fastighet med en unik karaktär. Det är en spännande exteriör med blandade ytmaterial och en stor innergård som vänder sig mot solen för att lämna plats åt aktiviteter, grillning, fika och mingel. Inne i huset satsades det på gemensamma utrymmen med god funktion.   

Brf Landgången byggdes enligt framtidens kriterier efter att ha lyssnat på våra intressenters önskemål. Resultatet blev kvadratsmarta, flexibla lägenheter där vissa hade valbara väggar och några var ihopkopplade i en ny typ av närbo-lösning.
Huskropparna växlar mellan fem eller sex våningar och merparten av lägenheterna har rymliga balkonger åt ett soligt väderstreck. Totalt finns här 55 lägenheter med 1-4 rum och kök, i storlekar mellan 32 och 129,5 kvadratmeter.

Brf Landgången ligger i hörnet mellan Stellan Mörners gata/Egon Östlunds gata. Kvarteret ligger i norra utkanten av Nissastrand, granne med det etablerade och grönskande området Landfästet. Inflyttning skedde under våren 2020.

I februari 2021 placerade sig Brf Landgången på en delad fjärde plats på 10-i-topplistan bland Sveriges mest nöjda kunder bland bostadsprojekt för 2020.

 

 

Ett av Sveriges bästa bostadsprojekt

Riksbyggen har nöjdast kunder i branschen vid inflyttning, enligt den årliga mätningen nöjd kundindex, NKI. Dessutom har fyra bostadsprojekt placerat sig på 10-i-topplistan bland Sveriges bästa bostadsprojekt, bland annat Brf Landgången.

Läs pressmeddelandet