Hyresrätter i Upplands Väsby, Bikupan

I Upplands Väsby planeras för 112 hyresrätter på mellan ett till fem rum och kök i storlekarna 37 till 101 kvadratmeter i hyresfastigheten Bikupan. Planerad inflyttning under 2022. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Upplands Väsby.

Intresseanmälan

Förmedlingen av hyresrätterna hanteras av Stockholms bostadsförmedling – Bikupan - Upplands Väsby - Bostadsförmedlingen Stockholm

Riksbyggens uthyrningsregler

Fakta

Rum 1-5 rum och kök
Boarea 37-101 kvm
Antal 112
Byggår 2022

Hyreslägenheterna i Upplands Väsby

Bikupan består av en huvudbyggnad som innehåller loftgångslägenheter, garage och tekniska utrymmen samt ett gårdshus som innehåller traditionella lägenheter. Förråd finns antingen i lägenheten eller i dess närhet. På gården finns utöver parkeringar, vistelse och rekreationsytor även ett orangeri samt cykelförråd. Hyresgästerna kommer att bli anslutna till en bilpool som de kan hyra bil via.
Hyresrätterna är yteffektiva och välplanerade och de flesta har en härlig balkong.

Lägenhetsinformation

Tvätt och torkmöjligheter finns i alla lägenheter.

Parkering

Det finns 49 garageplatser samt sju öppna parkeringsplatser på gården.

Om området

Bikupan är beläget i exploateringsområdet Fyrklövern intill Väsby Centrum och i närområdet finns förutom en mångfald av centrumfunktioner och en fantastisk park även simhall, gym, ishall, fotbollsplaner samt motionsspår.

Riksbyggens bostadsrätter i Stockholmsområdet

Vi har även bostadsrätter i Stockholmsområdet. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan för att få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Stockholmsområdet