Hyresrätter i Täby, Galopphästen

I den nya stadsdelen Täby Park bygger Riksbyggen hyresrätter. Här finns storlekar från ett till fyra rum och kök, fördelade på 26-91 kvadrat. Anmäl intresse om du vill hyra en lägenhet i Täby Park.

Förmedlingen av hyresrätterna hanteras av Stockholms bostadsförmedling.

Riksbyggens uthyrningsregler

Bostadsfakta

Rum 1-4 rum och kök
Area 26-91 kvm
Byggår Byggnation pågår
Adress Sadelgatan 18, 20, 22, 24 och Blinkersgatan 25, Täby

Hyreslägenheterna i Täby

Fasaden har en tydlig indelning trapphusvis där olika putskulörer i mustiga toner och varierade kulörer på tak och fönster skapar variation och stadsmässighet. Våningsantalet är fem till sex våningar.

  • Flertalet tvättstugor finns i fastigheten
  • Värme ingår
  • Elavtal tecknas individuellt av de boende
  • Kabel TV och bredband: Fast tillägg på hyran
  • Förråd finns i källaren eller i bostaden 

Läenhetsinformation

Alla lägenheter har ljusa materialval med vitt kök, kakel, laminatbänkskiva och parkettgolv. Väggarna är vitmålade och badrummen är helkaklade och har klinkergolv.

Parkering

Det finns 42 parkeringsplatser, varav fyra laddplatser. Det finns även en bil- och cykelpool.

Om Täby Park

I Täby Park har du bekvämt läge till kommunikationer, skolor, gym och matbutik. Busshållplats ligger alldeles intill och du har Roslagsbanan inom promenadavstånd. Mindre än en km bort ligger Täby centrum med restauranger, bio, caféer mm. Utanför dörren planerar vi en härligt grönskande innergård.

Riksbyggens bostadsrätter i Stockholmsområdet

I Stockholm finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

I Stockholmsområdet finns både hyresrätter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Stockholmsområdet