Bostadsrätter till salu i Göteborgs Stad

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter i Göteborgs kommun. Vi planerar för många nya bostäder i Göteborg och strax utanför. Det finns nyproducerade bostadsrätter både för förstagångsköparen och för den stora och lilla familjen. Anmäl intresse så får du löpande information via mejl kring de aktuella bostadsprojekten.

Riksbyggens bostadsrätter i Göteborgs Stad

Vi erbjuder flera olika bostadsprojekt i Göteborgs Stad, både i de centrala delarna av Göteborg och bostäder i närheten av skärgården. Alla våra bostäder har ett stort hållbarhetsfokus, med målet att allt vi gör ska vara klimatneutralt och hållbart för hela livet. Vi är miljöcertifierade enligt ISO14001, vilket innebär att vi uppfyller alla legala grundkrav inom miljöområdet.

Riksbyggen har även blivit utsedda till Sveriges Grönaste Varumärke inom kategorin "Nyproduktion av bostäder”. Med över en halv miljon boende i våra bostäder har vi en möjlighet och ett ansvar att skapa rätt förutsättningar för en hållbar vardag. Riksbyggens närvaro i Göteborg sträcker sig långt tillbaka. En av “urkåkarna”, Riksbyggens första bostadsrättsförening Göteborghus nr 1 bildades 1961, och förvaltas fortfarande av oss.

Att bo i Göteborg

Göteborg är en stor kommun på Västkusten, och den näst största staden i Sverige. Det är inte mycket som överträffar det som går att uppleva i Göteborg - den fantastiska skärgården, pulserande atmosfär och historia. Det finns gott om skolor i kommunen, både för grundskola och gymnasieskola. Dessutom finns två universitet i Göteborg med ett brett utbud av utbildningar. Miljön i Göteborg är mycket vacker, med en lång kustlinje och flera grönområden i staden. Arbetsmöjligheterna i Göteborg är också goda, med flera stora företag som har sin bas i staden.

Kommande nyproduktion i Göteborgs Stad

Nedan kan du läsa om några av våra planerade bostadsprojekt i Göteborgs kommun, här kan du se alla våra kommande bostäder.

Terasslunden -Terasslunden i Björlanda Ängar är ett nytt bostadsområde beläget nära kusten i Göteborg. Här byggs det 16 kedjehus med äganderätt och takterrass. Björlanda Ängar ligger nära naturen och erbjuder enkelhet, lugn och ro. Det nya bostadsområdet har goda kommunikationer till Göteborgs centrum och det byggs också ett nytt närcentrum med butiker, kollektivtrafik och andra serviceställen i närheten.

Brf Sydney  - I Brf Sydney kommer det att byggas 127 lägenheter, med en attraktiv och bekväm bostadsmiljö mitt i city, och med ett stort utbud av service, butiker och restauranger i närområdet. Lägenheterna är mellan 30 till 145 kvm och är välplanerade med hög kvalitet och fina materialval. Bostäderna passar både barnfamiljer, singlar och par.

Brf New York - Här på Masthuggskajen utformas nu det andra kvarteret med 68 välplanerade bostäder som alla har fantastisk utsikt över älven och staden. Lägenheterna kommer att vara belägna mellan våning 8 till 18 och varierar i storlek från tvåor, treor till fyror på mellan 62-168 kvadratmeter. Alla lägenheter kommer att ha genomgående fina materialval, modern utrustning och hög boendekvalitet i varje detalj. Läs mer om Brf New York och anmäl intresse här.

Hyreslägenheter i Göteborg

I Göteborg har vi även hyreslägenheter. Ställ dig i kö om du är intresserad av en hyreslägenhet i Göteborg.

Läs mer och anmäl intresse

Inflyttningsklart

Nu kan du hitta ditt drömboende och få tillgång till det bara dagar efter ditt köp. Lösningen är Riksbyggens inflyttningsklara lägenheter. Målat och klart - du kan flytta in direkt!

Våra inflyttningsklara lägenheter

Trygghetslöftet

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. Vi hjälper dig ekonomiskt om du inte lyckas sälja din bostad, blir sjukskriven eller arbetslös.

Riksbyggens Trygghetslöfte
Upp