Flytta in direkt
Flytta in direkt

2:a med två balkonger

Anmäl intresse

Välkommen till denna genomgående 2:a på 55 kvm med två balkonger. Från hallen välkomnas du in i köket med en öppen lösning mot vardagsrummet. Köksluckorna i en grön ton matchas med en laminatbänkskiva i ljus betongfärgad känsla och vitt kakel som stänkskydd. Från köket har du även utgång till din balkong i västerläge. Denna tvåa har ett rymligt sovrum med bra förvaring och här har du utgång till din andra balkong som vetter mot innergården. Wc/dusch är helkaklat och har en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Nu kan drömmen om en ny lägenhet i innerstan bli sann snabbare än du vågat hoppas. Vår sista etapp i Mölndal Innerstad är nämligen inflyttningsklar. Ovanligt snabbt för dig som vill bli den första att flytta in i ett alldeles nytt och orört hem.

Fakta

Pris 2 995 000 kr
Rum 2 rum och kök
Boarea 55 kvm
Avgift

I månadsavgiften ingår:

 • uppvärmning
 • fastighetsförvaltning
 • städning av gemensamma ytor
 • skötsel av gården
 • underhåll av huset på lång och kort sikt
 • betalning av föreningens räntor och amorteringar
 • avsättning till framtida underhåll
 • expert som stöd i styrelsearbetet
 • kundtjänst dygnet runt

Tillkommer:

 • Hushållsel (mäts individuellt)
 • Kall- och varmvatten (mäts individuellt)
 • Val av TV, bredband, IP-telefoni (Telia öppen fiber)

  Vad används avgiften till
4 828 kr/mån
Våning 4 av 5
Status Ledig
Räkna på din boendekostnad
Visningar

Visningar

Tisdag 10 oktober kl. 16:30-17:30

Varmt välkommen på visning. Anmälan till mäklaren krävs.

Inflyttningsklar tvåa i Mölndal

Rummen

Rummen har målade väggar. Golven har 3-stavs ekparkett och tillhörande sockel i ek.

Kök

Bänkskiva i laminat. Inbyggnadsugn i bänkskåp under induktionshäll. Inbyggd mikro i väggskåp. Integrerad diskmaskin. Infällda spotlights under väggskåp.

Badrum/tvätt

Klinker på golvet och kaklade väggar. Badrumsskåp med spegelskåp och belysning. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare i badrummet. Bänkskiva i laminat och väggskåp med belysning. Duschväggar med vikbara glasdörrar. Handdukstork.

Grönskande innergård

Föreningen har en redan uppväxt, grönskande innergård som bara de boende har tillgång till. Där kan du koppla av eller umgås med vänner. På gården finns ombonade mötesplatser, pergola och en tilltagen grillplats med plats för trevligt umgänge. Även från din balkong eller uteplats har du fint blickfång över grönskan som ger en skön atmosfär och bjuder in till rofylld avkoppling.

Nära till allt

Här lever du ett bekvämt cityliv med närhet till allt. I Mölndal Innerstad har du närhet till både Mölndal Galleria och affärsgatorna med butiker, caféer och restauranger.

Du kan komma hem från jobbet, landa hemma, sätta dig på balkongen och se ut över innergårdens grönska. Sen går du till någon av livsmedelsaffärerna som ligger i kvarteret bredvid och handlar till middagen. På helgen kan du gå till Gallerian och göra några inköp och ta en fika med vännerna. Allt är nära.

Är det nattlivet i Göteborg som lockar istället, är det bara några minuter bort med tåget eller spårvagnen. Och köper du en lägenhet i Brf Browallia får du ett årskort hos Västtrafik, som gäller hela zon A.

Du har även närhet till många aktiviteter och kulturupplevelser, samt till naturreservat och sjöar.

Gemensamma utrymmen

I Brf Browallia får du tillgång till tre gemensamma lokaler som kan nyttjas av de tre föreningarna i kvarteret. Det är gemensamhetslokal, övernattningslägenhet samt en kombinerad gäst- och gemensamhetslokal. Lokalerna är perfekta att boka för barnkalas, styrelsemöte och andra privata tillställningar eller om du har gäster som behöver övernatta. Dessutom finns det två tvättstugor och en cykelverkstad.

Bil- och cykelpool

Även om du har gångavstånd till det mesta finns det tillfällen då det är bra med en bil. Föreningen har en bilpool via Volvo on demand. Det är ett smidigt sätt att ha tillgång till bilens frihet utan att behöva äga en egen bil. Du får ett femårigt medlemskap som boende i Brf Browallia.

Det finns också en cykelpool via GoRide, där det bland annat ingår två elcyklar. Det finns gott om cykelparkering på innergården och i cykelrummet, där det även finns möjlighet att fixa med din egen cykel.

En småstad full av liv

Mölndal, som alltid varit det trygga stället att bo på, har nu även blivit det roliga stället att bo på. En småstad full av liv och rörelse med nya Mölndal Galleria och det omgjorda torget som naturliga centralplatser. Torget har fått nytt liv med fiskbutiker och ostbutiker. Här kan du även äta en taco om andan skulle falla på.

Till förvandlingen bidrar de 600 nya bostäder och 2 000 nya arbetsplatser som är på gång i Mölndals innerstad och de ännu fler som byggs i närheten. Mölndal blir ett ställe där människor är på väg till och från arbete, hem, fritid och nöjen, eller bara hänger runt, ett ställe där det finns mötesplatser, service och nöjen. Göteborg C ligger inte mer än nio minuter bort och med tåget och spårvagnen tar det 13 minuter till Korsvägen.

Anmäl intresse

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Kontakt

Simon Lilja

Simon Lilja

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post

Trygghet när du köper bostadsrätt

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer.

Trygghetslofte NY.jpg

Vårt Trygghetslöfte

Bra att veta om bostadsrätt från A till Ö

Allt du behöver veta om att bo och köpa en nyproducerad bostadsrätt, från amortering till årsavgift.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta vid bostadsköp

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Intresserad av att köpa ny bostadsrätt? Här går vi steg för steg igenom hur ett bostadsköp går till.

Hus med solceller.jpg

Så här går köpet till