Riksbyggen visar upp inflyttningsklara lägenheter i Göteborg den 11 november 2023-11-06, kl 07:00

Riksbyggen visar upp inflyttningsklara lägenheter i Göteborg den 11 november

Lördagen den 11 november mellan kl 12-14 har Riksbyggen visning runt om i landet. Sammanlagt visas 43 olika bostadsprojekt på hela 27 orter från norr till söder. I Göteborg med omnejd visar Riksbyggen upp hela åtta projekt däribland lägenheter inflyttningsklara i Brf Browallia i Mölndal och Brf Dunungen i Göteborg.

Riksbyggen bygger nya boenden i hela Sverige. Bostadsprojekten är många och varierande – från att skapa helt nya bostadsområden till att addera ett nytt projekt i en befintlig miljö. I Brf Browallia i Mölndal och i Brf Dunungen i Göteborg finns bostäder som är klara att flytta in i direkt. Båda projekten har klassificerats med Miljöbyggnad Silver och är dessutom utrustade med solceller på taket.

– Det finns många fördelar med att köpa nyproducerade bostäder. Husen är energieffektiva ur flera aspekter vilket ger effekt på den boendes elräkning. Dessutom tar det många år innan man behöver fundera på renoveringar, säger Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad.

Riksbyggen arbetar långsiktigt och kunderna ska alltid kunna känna trygghet med sin bostadsaffär.

- Bostadsaffären är en av de större affärerna vi gör i våra liv och i dessa tider är det viktigt att köparen känner trygghet i sin bostadsaffär. Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för köparna ifall något oförutsätt händer till exempel om köparen inte lyckas sälja sin bostad, blir sjuk eller arbetslös, berättar Tobias Dysenius, försäljnings- och affärsutvecklingschef på Riksbyggen Bostad.

Om projekten:
Brf Dunungen i nya Selma stad vid Lagerlöfs torg i Göteborg - inflyttningsklara
Brf Mårbacka i nya Selma stad vid Lagerlöfs torg i Göteborg
Brf Futura Lindholmsallén i Lindholmshamnen i Göteborg
Brf Sydney vid Masthuggkajen i Göteborg
Brf New York vid Masthuggkajen i Göteborg
Terrasslunden i Björlanda - äganderätter
Stensjöparken 1 i Mölndal - äganderätter
Brf Browallia i Mölndal - inflyttningsklara

Läs mer om fördelarna med att köpa nyproduktion.
Läs mer om Trygghetslöftet

Om Bonum seniorboende:
Bonum är Riksbyggens koncept för seniorbostäder. Att bo i en seniorlägenhet är en ny fas i livet där trygghet och kamratskap prioriteras. Riksbyggen förstår vikten av att planera i förväg och anpassa boendet efter individuella behov för en livsstil som stärker och berikar livet för seniorer. I konceptet ingår en Bonumvärd vars viktigaste uppgift är att vara en del av det sociala livet i bostadsrättsföreningen. Bonumvärden ordnar gemensamma aktiviteter såsom grillkvällar, påskfika, sopplunch eller annat som de boende i föreningen önskar.

Äganderätt - vanligaste formen av äganderätt är småhus, det vill säga en- eller tvåbostadshus.

För mer information om Riksbyggens försäljning av bostäder:
Tobias Dysenius, försäljnings- och utvecklingschef på Riksbyggen Bostad 08 – 553 635 98 tobias.dysenius@riksbyggen.se

Bilder