Kommande
Kommande

Terrasslunden

Anmäl intresse

Nu planerar vi vår första etapp i Björlanda Ängar. Det blir 17 kedjehus med äganderätt och takterrass. Här bor du på en lugn gata i ett tryggt, nybyggt område nära kusten, skogen och staden.

Fakta

Bostäder 17
Status Kommande

Kedjehus med äganderätt i Björlanda, Göteborg

Kedjehusen som har terrasser är enfamiljshus i två plan och har en terrass på andra våningen. Bostäderna har egen tomt med färdig, anlagd trädgård med perenna växter. Husen har genomtänkt design i modern tappning, inspirerat av klassiska trähus.
Priser och planlösningsblad kommer att presenteras i god tid innan säljstarten. Exteriörbilderna är exempelbilder med tillval och kan komma att ändras.

Allt är färdigt när du flyttar in

Självklart är våra hus uppförda i bra kvalitet. Dessutom är mycket extra inkluderat; t ex carport, altan, stenläggning/asfalt, staket, murar, planteringar osv. Det innebär att du inte behöver fundera på om stora kostnader tillkommer efter att du flyttat in i huset. 

Vi har dessutom ett mycket fördelaktigt betalningsupplägg. Hos oss betalar du en mindre handpenning, 10% vid tecknande av avtal, och resterande först när du flyttar in i huset. Du slipper med andra ord betala huset under byggtiden när du inte bor i det.

Kedjehus mellan stad och hav

Björlanda Ängar är ett område i naturen, med havet nära och storstadens centrum på precis lagom avstånd. Här är det läge för det enkla livet med närhet till det du behöver. Du bor på en lugn gata i ditt gemytliga gårdskvarter, i ett hem som kräver mindre jobb och ger dig mer tid till umgänge och fritid.

Det byggs ett nytt närcentrum med utbyggd kollektivtrafik, pendelparkering, butiker och serviceställen nära till hands. Centrumets torg ska bli en trygg mötesplats som skapar känslan av genuin småstad. Kedjehusen placeras en bit från torget, idylliskt med skogen intill, alldeles naturnära. Området runt ängarna expanderar dessutom framåt med friidrottsarena, apotek och planerat äldreboende. Här finns redan barnomsorg och skola för F-9, med bibliotek och idrottshall.

Harmoniska materialval 

Kedjehusen är något för dig som drömmer om att leva ett tryggt liv i ett hem som gör vardagen lite enklare, anpassningsbar och mer funktionell. Husen är välplanerade med fokus lika mycket på interiören som ytorna utomhus. Här genomsyras såväl materialval som planlösning av sober harmoni, med möjlighet för dig att själv vara med och påverka slutresultatet genom tillval och alternativa planlösningar.

Anmäl intresse till Terrasslunden

Ange personnummer
Vi behöver ditt personnummer för att säkerställa att vi har rätt kontaktuppgifter till dig och för att kunna koppla din intresseanmälan till ditt medlemskap i Förtur, om du har ett sådant. Som medlem i Förtur får du chans att välja bland våra nya bostäder innan de finns tillgängliga för allmänheten.

Saknar du svenskt personnummer?

Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält

Läs mer om hur Riksbyggen behandlar dina personuppgifter

Kontakt

Andreas Paulsson

Andreas Paulsson

Fastighetsmäklare
Telefonnummer
E-post
Förtur

Förtur till din drömbostad

Är det stort vardagsrum eller balkong med morgonsol som lockar? Med Riksbyggen Förtur får du chansen att se och välja nyproducerade bostadsrätter, äganderätter och hyrköp före andra.

Gå med i Förtur

Trygghet när du köper äganderätt

Vårt Trygghetslöfte för äganderätt ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostad med äganderätt.

Trygghetslofte NY.jpg

Riksbyggens Trygghetslöfte för äganderätt

Vad är äganderätt?

Här får du svar på vad äganderätt är till skillnad mot bostadsrätt. Den vanligaste formen av äganderätt är småhus.

Rosa hus.jpg

Det här är äganderätt

Så här går köpet till

Funderar du på att köpa äganderätt? Här går vi igenom steg för steg hur köpet går till. Här kan du läsa om bl a inredningsval, besiktning och tillträde.

Kontrakt.jpg

Att köpa äganderätt