Bostadsrätter till salu i Göteborg

Här hittar du våra nyproducerade bostadsrätter och radhus med äganderätt i Göteborgs kommun. Hos oss hittar du allt från den lilla bostadsrätten för dig som ska köpa din första lägenhet, till lägenheter för familjer och våra Bonum seniorbostäder för dig som fyllt 55 år. Dessutom bygger vi kooperativa hyreslägenheter för dig mellan 18 och 30 år. Anmäl intresse så får du löpande information om vad som händer i bostadsprojektet via mejl.

Bostadsrätter och kooperativa hyresrätter i Göteborg med omnejd

Mölndals innerstad växer så att det knakar och där har vi nu inflyttning i vårt sista bostadsprojekt, Brf Browallia 

På Masthuggskajen i Göteborg planerar vi för 500 nyproducerade attraktiva bostadsrätter mellan Järntorget, Långgatorna och älven. Ett centralt och helt unikt boende. Förutom alla bostadsrätter bygger vi kooperativa hyreslägenheter i Göteborg för dig mellan 18—30 år.

Våra bostäder i Göteborg med omnejd

Hyreslägenheter i Göteborg

I Göteborg har vi även hyreslägenheter. Ställ dig i kö om du är intresserad av en hyreslägenhet i Göteborg.

Läs mer och anmäl intresse

Riksbyggens närvaro i Göteborg

Riksbyggen har alltid haft en stark närvaro i Göteborg och vår långsiktighet är något många av våra kunder uppskattar. Som exempel har vi förvaltat Brf Göteborgshus 38 - en av Göteborgs största bostadsrättsföreningar - sedan föreningen bildades för hela 80 år sedan!

Vi bygger bostäder i hela Göteborgsområdet

Göteborg har länge präglats av tillväxt. Befolkningen ökar och man beräknar att det kommer behöva byggas 4 000–5 000 bostäder årligen fram till 2030 för att möta framtida behov och minska den rådande bostadsbristen.

Som långsiktig aktör på bostadsmarknaden vill Riksbyggen vara en del av lösningen. Därför bygger vi bostadsrätter både i Göteborgs innerstad och i kringliggande orter som Mölndal och Flatås. Letar du efter din första bostad? Eller är du senior och vill ha ett smidigare boende? Med ett femtontal olika bostadsprojekt under utveckling i Göteborg med omnejd erbjuder vi bostäder för alla stadier i livet.

Hållbar bostadsutveckling och innovativa lösningar

Göteborg är också platsen för några av våra mest spännande och innovativa bostadsprojekt där vi framför allt har fokuserat mycket på ekologisk, social och ekonomisk hållbarhet. 2019 stod Riksbyggens Brf Viva på Guldheden i Göteborg klart, ett pilotprojekt med ambitionen att vara Sveriges mest hållbara och innovativa bostadsprojekt. Föreningen lagrar bland annat ström från solfångare i taket i uttjänta batterier från elbussarna på linje 55. Huset har också en modern betong som ger mindre klimatpåverkan.

I Kvarteret Futura vid Lindholmsallén satsar vi på social hållbarhet genom att hjälpa unga vuxna in på bostadsmarknaden. Nästan var femte ung vuxen i Göteborgsregionen bor ofrivilligt kvar hemma hos föräldrarna och en viktig anledning är att många helt enkelt inte har råd att flytta hemifrån. I Futura kommer vi därför erbjuda 40 kooperativa hyresrätter som hjälper unga till sin första egna bostad.

Inflyttningsklart

Nu kan du hitta ditt drömboende och få tillgång till det bara dagar efter ditt köp. Lösningen är Riksbyggens inflyttningsklara lägenheter. Målat och klart - du kan flytta in direkt!

Våra inflyttningsklara lägenheter

Trygghetslöftet

Riksbyggens Trygghetslöfte ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. Vi hjälper dig ekonomiskt om du inte lyckas sälja din bostad, blir sjukskriven eller arbetslös.

Riksbyggens Trygghetslöfte
Upp