Hyresrätten i Bunkeflostrand

Strax söder om Malmö, nära Hyllie och Malmö Arena, ligger Bunkeflostrand med fina 788 hyresrätter i storlekar från 1 till 4,5 rum och kök. Lägenheterna är byggda mellan 2004-2008.

Balkong och uteplats

Nästan alla lägenheter har egen balkong eller loftgångsbalkong. Flera av lägenheter på markplan har stora uteplatser.

Fakta om huset

Nästan alla lägenheter har en öppen planlösning. Det är ovanligt högt i tak i lägenheterna. En takhöjd på 2,5 meter ger en rymd och en härlig känsla i lägenheterna.

  • Hälften av fastigheterna har gemensam tvättstuga på markplan. Andra hälften av lägenheterna har i stället egen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin går alltid att installera i lägenheterna som en standardförbättring, om lägenheten inte redan har denna utrustning.
  • Kabel TV-paket ingår i hyran för alla lägenheter. Bredbandsuttag levereras till alla fastigheter. Med bredbandsuttag innebär att det finns fiber/LAN i fastigheten men att internet inte ingår. Vill du som hyresgäst ha tillgång till internet tecknar du abonnemang med utvald leverantör.

Bostadsfakta

Rum 14,5 rum och kök
Hyra cirka 1 5001 800 kr per år och kvadratmeter
Status Det finns lägenheter med omgående inflyttning (eller enligt överenskommelse)

Om området

Buss och tåg tar dig till Malmö på cirka 15 minuter. Från närliggande Hyllie station tar du dig vidare till alla närliggande orter och Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. I Hyllie finns även ett av Sveriges bästa shoppingcenter Emporia och Malmö Arena med allt vad de erbjuder. 

Från busshållplatsen "Annestad" går buss nummer 6 till Hyllie var femte minut. Bussresan är knappt tre kilometer lång och tar nio minuter. Hyllie station är en knutpunkt för tåg och busstrafik. Vill du istället ta sig mellan Annestad och Limhamn tar du buss nummer 4.