Hyreslägenheter i Malmö, Hyllie

Anmäl intresse

I Hyllie i Malmö planerar vi att bygga Solkvarteret med 88 lägenheter om 1-4 rum och kök. Inflyttning preliminärt hösten 2023.

 

  • När du anmäler intresse kommer du att slussas vidare till Riksbyggen Hyresförmedling AB som är ett dotterbolag till Riksbyggen. Vår personuppgiftspolicy

Så här ställer du dig i kö
Riksbyggens köregler

Uthyrning via Boplats Syd

Fakta

Rum 1-4 rum och kök
Boarea 38-102 kvm
Antal 88
Inflyttning Preliminärt hösten 2023

Hyreslägenheter i Hyllie, Malmö

I huset finns det finns allt från ettor om 38 kvadrat till fyror om 102 kvadrat. Huset har tegelfasad mot gatan och ljust målad betongfasad mot innergården. På gården finns gemensamma ytor med grus, marktegel och betongsten. Uteplatser med sittgrupper, grill, odlingslådor, lekredskap, naturlek och fruktträd/buskar. Servicestation för cyklar och boulebana. Det finns också ett miljöhus på gården.

Lägenhetsinformation

Lägenheterna om 1-2 och 2,5 rum och kök har kombinerad kyl/frys. 3-4 rum och kök har separat kyl och frys. Spisar med varmluftsugn och induktionshäll. Diskmaskin. Kökssnickerier från Marbodal och vitvaror från Bosch/Siemens.

I badrummet finns kommod med tvättställ och spegelskåp med belysning. Duschdörrar i klarglas. Handdukstork med timer.

Tvättmaskin och torktumlare i alla lägenheter med undantag för ett fåtal mindre lägenheter som har kombimaskin. Bänkskiva och väggskåp från Marbodal finns över maskinerna. Vitvaror från Bosch/Siemens.

Storlekarna varierar i förråden som är placerade i lägenheterna.

Huset värms med ”förnybar” fjärrvärme från E.ON Varmvatten mäts separat för varje lägenhet via IMD. E.ON är elnätsägare. Centrala elabonnemang tecknas av fastighetsägaren. Därefter sker undermätning av lägenhetsel genom IMD och debiteras hyresgäster individuellt.

Lägenheterna blir fiberansluta via Tele2.

Parkering

Det finns 52 p-platser som hyrs via HubPark. Det finns också cirka 260 cykelplatser varav 26 är anpassade för lådcykel. Tillgång till ellådcykelpool.

Barnvagns- och rullstolsförvaring finns i komplementbyggnad.

Balkong och uteplats

Alla lägenheter från plan två har balkong. De är förberedda för inglasning, det kommer vara ett tillägg för detta. Lägenheterna i markplan har inte uteplats.

Balkong och uteplats

Alla lägenheter från plan två har balkong. De är förberedda för inglasning, det kommer vara ett tillägg för detta. Lägenheterna i markplan har inte uteplats.