Hyreslägenheter i Malmö, Hyllie

Inga lediga bostäder just nu

I Hyllie i Malmö finns 88 hyreslägenheter om 1-4 rum och kök i Solkvarteret. Här finns både vanliga hyresrätter och Trygghetsbostäder för dig som fyllt 65 år.

Fakta

Rum 1-4 rum och kök
Boarea 38-102 kvm
Antal 88
Byggår 2023
Riksbyggen Hyresförmedling AB ansvarar för uthyrningen av våra lägenheter. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

Lediga bostäder

Vi har tyvärr inga lediga bostäder i denna fastighet just nu.
Skapa ett konto hos HomeQ för att börja samla köpoäng samt se bostäder i närheten.

Hyreslägenheter i Hyllie, Malmö

I huset finns det finns allt från ettor om 38 kvadrat till fyror om 102 kvadrat. Huset har tegelfasad mot gatan och ljust målad betongfasad mot innergården. På gården finns gemensamma ytor med grus, marktegel och betongsten. Uteplatser med sittgrupper, grill, odlingslådor, lekredskap, naturlek och fruktträd/buskar. Servicestation för cyklar och boulebana. Det finns också ett miljöhus på gården.

Lägenhetsinformation

Lägenheterna om 1-2 och 2,5 rum och kök har kombinerad kyl/frys. 3-4 rum och kök har separat kyl och frys. Spisar med varmluftsugn och induktionshäll. Diskmaskin. Kökssnickerier från Marbodal och vitvaror från Bosch/Siemens.

I badrummet finns kommod med tvättställ och spegelskåp med belysning. Duschdörrar i klarglas. Handdukstork med timer.

Tvättmaskin och torktumlare i alla lägenheter med undantag för ett fåtal mindre lägenheter som har kombimaskin. Bänkskiva och väggskåp från Marbodal finns över maskinerna. Vitvaror från Bosch/Siemens.

Storlekarna varierar i förråden som är placerade i lägenheterna.

Huset värms med ”förnybar” fjärrvärme från E.ON Varmvatten mäts separat för varje lägenhet via IMD. E.ON är elnätsägare. Centrala elabonnemang tecknas av fastighetsägaren. Därefter sker undermätning av lägenhetsel genom IMD och debiteras hyresgäster individuellt.

Lägenheterna blir fiberansluta via Tele2.

Balkong och uteplats

Alla lägenheter från plan två har balkong. De är förberedda för inglasning, det kommer vara ett tillägg för detta. Lägenheterna i markplan har inte uteplats.

Parkering

Det finns 52 p-platser som hyrs via HubPark. Det finns också cirka 260 cykelplatser varav 26 är anpassade för lådcykel. Tillgång till ellådcykelpool.

Barnvagns- och rullstolsförvaring finns i komplementbyggnad.

Dokument och faktablad

Dokument och faktablad

Om Hyllie

Hyllie är ett expansivt område som med sin unika läge och tillgänglighet utgör ett område där tågförbindelser och kommunikation står i centrum. I Hyllie bor man i modern boendemiljö på attraktivt läge, på några minuter är man med tåget i centrala delarna av Malmö. 

I Hyllie kombineras och förenas en modern stadsbebyggelse tillsammans med parkmiljöer, skånskt kulturlandskap och attraktiv boendemiljö. Hyllie station är en knutpunkt för tågfärder söderöver mot bland annat Ystad, västerut mot Danmark med Kastrup och Köpenhamn eller norröver mot övriga Sverige. Hyllie ligger lättillgängligt ut till ringvägen för den som pendlar med bil och vill ta sig ut på motorvägen snabbt och smidigt.

Emporia, köpcentrumet som är beläget intill Hyllie Stationstorg och rymmer ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum.

Skola och förskolor finns lättillgängligt i området, bland annat Hyllievångsskolan (upp till årskurs 6) och Tors förskola.

Området erbjuder dessutom faciliteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hylliebadet, Hyllie Sportcenter, flera gym, restaurangutbud, närservice och frisörer. 

Riksbyggens bostadsrätter i Malmö

I Malmö finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Malmö

I Malmö finns både hyreslägenheter och bostadsrätter. Ta en titt på våra bostadsrätter och gör en intresseanmälan och få löpande information om vad som händer.

Bostadsrätter i Malmö

Bra att veta om hyresrätt från A till Ö

Allt du behöver veta när du bor i en hyreslägenhet.

Lampa_bocker.jpg

Bra att veta om hyresrätt

Uthyrningsregler

Det här gäller när du hyr en lägenhet av oss.

Nycklar.jpg

Vår uthyrningsregler

Frågor och svar

Vad är en hyresrätt, får en hyresrätt renoveras och vad gäller om du är sambo?

Fragetecken.jpg

Hitta svar på dina frågor